Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Van itt aki rendszeresen gyúr...

Van itt aki rendszeresen gyúr és nem szed semmit?

Figyelt kérdés
Ha igen, mióta csinálod mit értél el, kb hogy lehet így kinézni ha nem szedsz semmit stb.

2014. máj. 13. 23:34
 1/7 anonim ***** válasza:

Mi az amire gondolsz "szedés" alatt? Táplálékkiegészítők?

Ha azokra akkor fölvilagosítalak hogy azok semmi változast nem jelentenek.Ha ugyanazt be tudod vinni kajából akkor nincs rá szükséged.

De ha se tápkieg se jó kaja nincs akkor nyilván nem fogsz fejlődni mert nincs miből.

2014. máj. 14. 00:05
 2/7 anonim ***** válasza:
szteroidot vagy táplálékkiegészítőt? elég komoly eredményt ellehet érni naturálban vagyis szteroid nélkül de egy határt nem nagyon lehet átlépni már ez több után jön el. táplálékkiegészitővel egy ilyen gagyibb gyuros azért ér el jobb eredményt mert szar a kajája és így már van annyi tápanyag amivel fejlődik valamit. de ha van normális kajád akkor csak kényelmi dolog lehet és minimális plussz mert gyorsabb felszivodásu szénhidrátot meg fehérjét viszel be mint amit pl megennél
2014. máj. 14. 02:42
 3/7 anonim ***** válasza:

Na itt mire gondolsz? Mert a tápkieg az pl ugyanolyan kaja. A szervezetnek az a lényeg, hogy meglegyen a napi tápanyag bevitel. Hogy ennek egy része tápkiegből megy vagy az egészet szilárd kajából viszed be az mindegy! Lényeg, hogy meglegyen. Nem lesz izmosabb az, aki egy részét tápkegből fedezi annál aki beviszi ugyanazt a tápanyagmennyiséget szilárdból. Persze a tápkieg kifejezés az egy nagyobb halmaz, nem csak a fehérjét és tömegnövelőt foglalja magába, hanem a vitaminok, kreatin, NO fokozók, stb is ide tartoznak. Azért kellene tisztázni, hogy a kérdező mire gondol a nem szed semmit kifejezés alatt.

Én 29 éve edzem, eddig naturálban, aztán még lehet bármi. El lehet érni így is egy aránylag jó formát, de aki kokszol az hatalmas előnyben van.

Ja még annyit, hogy naturálban van kb 4-5 éved fejlődni, utána kb azt tartod, tehát nem úgy kell elképzelni, hogy én aki edz majdnem 30 éve akkor folyamatosan fejlődök és 3-szor akkor vagyok, mint aki csak 10 év edz.

2014. máj. 14. 05:35
 4/7 A kérdező kommentje:
A semmi alatt a mindent értettem, tehát se tápkieget se szteroidokat.
2014. máj. 14. 14:14
 5/7 anonim ***** válasza:
A tápkieg az csak kaja még egyszer mondom. -azzal nincs senki előrébb ha egy részét tápkiegból viszi be valaki a napi bevitelének. Csak azzal könnyebb bejuttatni néha a kaját, mert edzés után inkább legurít az ember egy turmixot, mint elrágcsál 200g húst. De a hatás az ugyanaz. Érted vagy magyarázzam el még egyszer?!
2014. máj. 14. 16:36
 6/7 A kérdező kommentje:
Értem én. Csak te kérdezted mire gondolok.
2014. máj. 14. 17:56
 7/7 anonim ***** válasza:
csak azt is értsd meg, hogy a tápkieg az csak kaja, nem csodaszer, nem varázspor. Az nem koksz!
2014. máj. 14. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!