Van itt aki rendszeresen gyúr és nem szed semmit?
Mi az amire gondolsz "szedés" alatt? Táplálékkiegészítők?
Ha azokra akkor fölvilagosítalak hogy azok semmi változast nem jelentenek.Ha ugyanazt be tudod vinni kajából akkor nincs rá szükséged.
De ha se tápkieg se jó kaja nincs akkor nyilván nem fogsz fejlődni mert nincs miből.
Na itt mire gondolsz? Mert a tápkieg az pl ugyanolyan kaja. A szervezetnek az a lényeg, hogy meglegyen a napi tápanyag bevitel. Hogy ennek egy része tápkiegből megy vagy az egészet szilárd kajából viszed be az mindegy! Lényeg, hogy meglegyen. Nem lesz izmosabb az, aki egy részét tápkegből fedezi annál aki beviszi ugyanazt a tápanyagmennyiséget szilárdból. Persze a tápkieg kifejezés az egy nagyobb halmaz, nem csak a fehérjét és tömegnövelőt foglalja magába, hanem a vitaminok, kreatin, NO fokozók, stb is ide tartoznak. Azért kellene tisztázni, hogy a kérdező mire gondol a nem szed semmit kifejezés alatt.
Én 29 éve edzem, eddig naturálban, aztán még lehet bármi. El lehet érni így is egy aránylag jó formát, de aki kokszol az hatalmas előnyben van.
Ja még annyit, hogy naturálban van kb 4-5 éved fejlődni, utána kb azt tartod, tehát nem úgy kell elképzelni, hogy én aki edz majdnem 30 éve akkor folyamatosan fejlődök és 3-szor akkor vagyok, mint aki csak 10 év edz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!