Ez az edzés mennyire hatásos? Linkkel.
Akkor ne pazarold erre az időd. Jó alakhoz (feszes has - kemény, kerek hátsó/comb stb) izom kell. Súlyzós edzés (vagy saját testsúlyos) , megfelelő étrend szükséges. Azt leszögezném hogy nem "90 nap alatt legyen bomba tested" idő alatt éred el, évek kellenek hozzá! Persze itt megint mérvadó a kiindulási alap, genetika és cél.
Ha komolyan gondolod, olvasd el a sárga kapszula című KÖNYVET (ezt azért írom így, mert sok **** azt hiszi hogy szteroidok használatára akarom rávenni őket, mikor ez egy könyv, csak ez a címe -.-" ) google rákeresel, ingyen letöltheted, de android marketen is fent van.
Marketing :D , ne dőlj be mindennek, pont így adnak el sok terméket, fogyasztó csodaport és egyébb táplálékkiegészítőket, hogy olyan emberekkel reklámozzák akik jól nézznek ki, de közel sem biztos (sőt tutti) hogy attól a gyakorlattol vagy terméktől.
Mutatok egy konkrét példát, biotech reklámarca - Kiss Virág otthoni edzésvideója - [link]
De róla mindenki tudja (legalábbis ebben a rovatban) hogy kemény súlyzós edzéseket végez és odafigyel a táplálkozásra. Hogy van egy ilyen videója, és úgy tűnik hogy 10 perc eddzéssel otthon ilyen alakod lehet, még nem igaz.
Ez konkrétan 0.
Atmozgatásnak,alapozasnak jó.
Talán tinikorban elmegy amikor a fiatalsag besegít.
De ha azt akarod hogy valóban kerek,feszes,kemèny feneked legyen ami 35 évesen se löttyed le akkor a mélyizmokat is at kell dolgozni
"A csajnak jó alakja van a videóban"
Én meg tancolok de mégse attól lett jó testem hanem 5 év konditól előtte...
elég feszes a csajnak a segge tehát szerintem jó...
csak az a lényeg hogy minden nap csináld, tehát egyszer se hagyd ki.
NEM jó.
Súlyzós guggolas,kitörés,labgépek amikkel szép feneked lesz.
Illetve ahhoz étrend és regeneració is kell.
A futast felejtsd el legalabbis ebben a témaban mert a fenékizomra nem hatasos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!