Harcosok étrendje és ketózis?
Érdekes kérdés.
20g cukorral edzés után olyan sok baj nem lehet, kérdés hogy tényleg ketózisban maradsz még utána? Elképzelhető, mert edzés után igencsak az izmaid veszik fel a cukrot és jó az inzulinérzékenység is.
De miért nem nyomatsz cukor helyett glutamint (ugye ezt szoktak, ha jól emlékszem)
Zabpehely pusztán értelmetlen. Ha kalóriabevitel megvan húsból (fehérjéből, zsírból) nincs nagy kalória deficit, közben az izomstimulációd is megvan akkor nem kell nagy izomveszteségre számítani. Egyszerűen nincs miért: tápanyagod van, energiád van, a ketogén pedig hormonálisan teszi lehetővé a fogyást. Egyszerűen épülni nem fog így izom, de nekem gyanús hogy így lehet minimalizálni az izomveszteséget, mert ilyen (minőségi) szálkásításnál nem kell nagy kalóriadeficitet tartani.
Te mennyit eszel?
Másik viszont, azt nem tudom hogy a napi 1 étkezés hogyan hat az izomzatra. Azt tudom hogy ez egészséges, viszont hogy mennyire segít ez megőrizni az izomtömeged, na erről viszont fogalmam se nincsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!