Harcosok étrendje sokat eszem?
Figyelt kérdés
175 cm vagyok 101 kg. 2 hónapja vagyok a harcosok étrendjén, de nagyon elvagyok keseredve ,egész nap nincs éhségem de estére annyira éhes vagyok hogy megeszek fél kg salátát egy egész csirkét és kb fél tortát. Nagyon rosszúl csinálom ? Sokat fogok hízni ? :/ heti 5 normál edzésem van de pihinapokon is elkövetek ilyet.2014. máj. 10. 19:25
1/5 anonim válasza:
fél kiló torta bakker.
akkor mi a kérdésed?
2/5 anonim válasza:
Fogyáshoz kalória deficit kell, szóval kevesebb kalória, mint amennyi a 101 kg fenntartásához szükséges. Mindegy, hogy milyen étrenden vagy és napi 6-szor vagy 2-szer eszel ha ez megvan. Úgyhogy igen rosszul csinálod, de én csak azt a fél tortát látom rossznak. A saláta csirkével jó lesz, de ha rizst is ennél, akkor nem kívánnád már az édességet, mert szénhidrátot is ettél.
3/5 anonim válasza:
mielőtt a 71% bezavarna, nem az előző vagyok...
amúgy igaza van neki is én csak kiegészíteném az eddig leírtakat annyival, hogy a hülye harcosok étrendjével, ami egy fatális nagy baromság, én a helyedben leállnék vele és keresnék egy normális étrendet a sport mellé (vagyis ezt is teszem), éppen ezt a betegséget alakítod ki a szervezetedben:
4/5 anonim válasza:
Harcosok étrendje nem rossz, valakinek működhet, de ez a valaki úgy látszik nem a kérdező. Van ennél jobban megtervezett böjtölős étrend, ami direkt súlyzós edzés mellé lett kitalálva. Abban 16 órán át nem eszel és 8 órában pedig rendesen. Nekem ez vált be jobban, mint a 2-3 óránkénti evés.
5/5 anonim válasza:
A harcosok étrendjében benne van, hogy este sokat és sokfélét lehet enni. De az nincs benne, hogy este elveszítheted a fejedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!