Pontosan egy éve csinálom, annyira szeretem, hogy már nem szoknék vissza a hagyományosra. A minap pár napig megpróbáltam "rendesen" enni (mert a párom reggel olyan finom szendvicset csinált, hogy nem bírtam ellenállni [a szendvicsnek se]), délutánra már tiszta rosszul voltam. :)
A módszer szuper, csak jól kell csinálni, és kell 2-4 hét, mire teljesen hozzászoksz.
Én ezeket eszem:
Reggel
Felkelés után rögtön 1/2 liter Pickwick Fruit Amor almatea
Scitec 100% Whey Professional fehérjeturmix
+ Scitec Mega Daily One vitamin
+ Scitec Omega 3 kapszula
+ Scitec Ca-Mg kapszula
+ Scitec C1000 vitamin
Ha reggel (is) edzek, akkor a fehérjeturmixot edzés után eszem + dextróz vagy zabpehely a turmixba
Délelőtt
Gyümölcs (1 alma, vagy 2 mandarin, vagy ami van, kivéve banán és szőlő)
Ebéd
Zöldsaláta salátaöntettel + 2 főtt tojás
Délután
Gyümölcs (1-2 alma, narancs, mandarin, kivi)
Ha nagyon éhes vagyok, akkor egy marék mogyoró vagy mandula
Edzés után
Scitec 100% Whey Professional fehérjeturmix
Dextróz (szőlőcukor)
Este (lakoma)
(1. fogás) Zöldség, pl.:
- 1/2 kg párolt zöldség reszelt sajttal (brokkoli, répa, karfiol, ilyenek)
- egy nagy tányér spenót vagy sóska
- egy teljes üveg tojásos zöldbab 4-6 tojással
- esetleg egy nagy tál zöldségleves
- vagy egy nagy tál húsleves 5-6 felsőcombbal, ekkor a (2)-vel együtt
(2. fogás) 50-70 dkg hús, pl.:
- sütőedényben sült csirkecomb aszaltszilvával, almával, hagymával vagy barackkal
- pulykaszárny gyros fűszerrel
- tejfölös csirkepaprikás vagy marhapörkölt
- mustáros-ananászos-cukkínis pulykacomb-kocka ragu
- fasírt vagy milánói makaróni sok (1/2 kg) húsból
- egész grillcsirke
(Közben) Camembert sajt pörkölt mogyoróval vagy mandulával és egy kis bor :)
(3. fogás) Szénhidrát, pl.:
- Tk. kalács vajjal
- 100 g zabpehely proteinnel
- Almás vagy túrós pite
- Egészmogyorós étcsokoládé
Lefekvés előtt egy nagy pohár almatea.
Amikor elkezded, akkor a legjobb egyből egy hatalmas vacsorával kezdeni -- nyomj be egy egész grillcsirkét. :)
A protein az azért sokat lendít előre a dolgon, ha nem akarsz fehérjét inni, akkor szopogass pl. kaukázis kefírt nap közben. Nap közben az almánál jobb a körte (mivel nem annyira savas), délben meg vágj össze egy paradicsomot meg egy kis uborkát, salátát vagy ilyesmit, öntsd nyakon salátaszósszal és egyél meg hozzá 2 főtt tojást. (Ez már egész rendes kis ebéd.) És szerezz be sós mandulát vagy kesudiót, abból rágcsálj ha nagyon éhes vagy. (Vagy régebben ettem még 4-5 lágytojást koradélután, amikor haldokoltam az éhségtől... Ma már erre nincs szükségem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!