Szerintettek ez tul sok edzes?
Hetfo :mell ,tripesz,alkar
kedd:hat,bicepsz
szerda:vadli
Csutortok:has,comb
pentek:vall,csuklya ,alkar
szombat:vadli
Azert alkarozzok meg vadlizzok ennyit ,mert nehezen fejlodnek,de mi van ha a regeneracio rovasara megy ?
Nem túl sok.
Tudsz így regenerálódni csak szerintem a hétfői alkarozást tedd át keddre, mert ha keményen megedzed hétfőn az alkarod az bezavarhat a következő napi hát és bicepsz edzésbe. Valamint az alkarod sem tud regenerálódni olyan könnyen ha közvetlenül a megedzése utáni napon már terheled.
A vádlizásoknak én nem szentelnék külön napot. Szétszórt sorozatokat is alkalmazhatnál; például hát- és válledzésnél nem pihenőidőt tartasz a sorozatok között, hanem vádlizol.
Ha combnapon hasazol, akkor a végén menjen a has, mert például guggolásnál kellenek a pihent hasizmok.
Egyébként nem fog a regeneráció rovására menni, ha kétszer alkarozol, az még pont jó.
Vádlizni akár háromszor is lehetne, és hasazni is egyébként.
Én így alakítanám át;
Hétfő: Mell, tricepsz
Kedd: Hát, bicepsz, alkar, (vádli)
Szerda: -
Csütörtök: Comb, has
Péntek: Váll, csuklya, alkar, (vádli)
Szombat: -
Vasárnap: -
A vádlizásokat azért raktam zárójelben, mert azokat nem a végén kell csinálni, hanem a sorozatok közötti pihenőidőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!