Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Reggeli edzés után tehetem a...

Reggeli edzés után tehetem a fehérjeturmixba a zabpelyhet?

Figyelt kérdés

Szálkásításkor, ha reggel edzek, akkor edzés után tehetem a zabpelyhet a fehérjeturmixba, vagy inkább először igyam meg a turmixot és rá kb 30 percre egyem meg a zabpelyhet?

Melyik a jobb?

2014. máj. 29. 21:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Teheted. Nem ezen múlik a forma.
2014. máj. 29. 21:56
 2/5 anonim ***** válasza:
előtte zab+fehérje és edzés után turmix
2014. máj. 29. 22:14
 3/5 anonim ***** válasza:

Én reggel első étkezésnek szoktam zab+fehérjét használni :)

Másfél kanál fehérje 35-40g és a shakerbe 100g zabpehely, összerázom és lenyomom. Nincs időm kevergetni és áztatni stb.. a gyomorban úgy is összekeverdik és felszívódik aminek kell.

Sandorzsolt jól írta, edzés utánra is mehet, nem ezen fog múlni a forma.

2014. máj. 29. 22:17
 4/5 A kérdező kommentje:

De hogy a legjobb?

Mert én úgy hallottam, hogy ha reggel edzek, akkor legjobb éhgyomorra kezdeni (csak vizet inni), majd edzés után rögtön a fehérje, majd rá 30-45 percre a zab.

2014. máj. 30. 06:03
 5/5 anonim ***** válasza:
Nincs legjobb, mert mindenkinek más a jó. Neked kell érezned, hogy hogy megy a legjobban az edzés. Én előtte fél órával ennék egy kis zabot és proteint. De nem vagyunk egyformák, van aki nem eszik előtte és így megy neki jól. Edzés után én tömegeléskor gyors ch-t tolok (maltodextrint) és tejsavóproteint. De ha zabot teszel a proteinhez akkor sincs gond, max kicsit lassabban töltődsz vissza. A lényeg az egész napi össz tápanyagbevitel! Ezen múlik, edzésen, pihenésen, és a genetikán.
2014. máj. 30. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!