Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Megalapozott étrend nélkül is...

Megalapozott étrend nélkül is lehet edzeni?

Figyelt kérdés

Mindenhol csak csibe, csibe, csibe, fehérjeturmix, szénhidrát meg az ehhez hasonló baromságokról írnak. Ráadásul külön megszabják azt is, hogy ezekből minimum 2g / testsúly kg kell. Szerintem ez viszont k*rvára nem az átlag embereknek lett kitalálva. Sőt...

Ha csak pusztán edzem és eszek amit akarok + JÓL ÉRZEM MAGAM, akkor is szép eredményeket érek el. Sok esetben izmosabbak is az ilyenek, mint a konditermi díszmajmok. A hangsúly pedig az élvezeten van ugyebár. Azt senki nem élvezi, hogy a sablonkajákat kell ennie sablon minták szerint.

Na akkor most hogy is van ez?

2014. máj. 29. 10:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Szóval 4 év alatt ennyit sikerült összehozni? Én azért ezzel nem dicsekednék a helyedben...

Megpróbálhatsz tervezettség nélkül edzeni, ha neked az az eredmény jó, amit azzal elérsz, lelked rajta. De akik terveznek, azoknak nem jó. Azoknak olyan eredmény kell, amire ők, és akár mások is felnézhetnek. Namármost rád a büdös életben senki nem fog felnézni. Te a világon senkit nem érdekelsz. Azt hiszed, akárki is rosszul alszik majd amiatt, mert te tojsz az étrendre, és netán nem fogsz jól kinézni? Azt sem tudjuk, hogy a világon vagy!

Aztán ott vannak még azok a nem annyira átlagemberek, akiknek ektomorf testalkat jutott. Nem tehetnek róla. Rájuk aztán pláne nem 'hat' az átlagkajálás, mert csak vékonyak maradnak tőle, és a hozzád hasonló prolik meg majd pocskondiázzák, hogy az ilyen nem is férfi, meg hogy képzeli, hogy ő vékony. Ergo nekünk egyszerűen muszáj mérni a kaját, hogy tudjuk, hol tartunk, mert különben nem lesz semmi! És kedves 72%-os, nekünk nem haladja meg a képességeinket az a napi pár perc mérés, még suli/meló mellett sem.

Összegezve: mindenki leszarja, mit csináltok, és kíméljetek is meg tőle. Mindenki úgy érzi jól magát, ahogy akarja, egészen addig, amíg nem zavar vele másokat. És ugyan eme kérdés zavaró jellege elenyésző, gond még van, mégpedig az, hogy te ezt fontosnak érezted megosztani a világgal, valamiért frusztrált vagy. De ennek nem mi vagyunk az okai.

2014. máj. 29. 12:04
 12/16 anonim ***** válasza:
46%
Itt úgyis csak lenéző válaszokat kapsz egós majmoktól, akik nagyon profi elméleti gyúrosok tök átlagos eredményekkel, úgyhogy felesleges volt kiirnod ezt a kérdést.
2014. máj. 29. 12:16
 13/16 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, sajnos rájöttem. Itt mindenki űber profi, kis cimboránk meg már 7 éve gyúr (bár amit ő éveknek nevez azt mi napoknak.. :D)
2014. máj. 29. 12:18
 14/16 anonim ***** válasza:
Én is edzem egy ideje, nagyobb megszakításokkal, étrend nélkül. Elvagyok jól de enni kéne mert változás nem sok van. Persze azért látszik, hogy edzek de elég vékony vagyok. Igazából én kb 8 kilót szeretnék felszedni szóval nem sietek sehova :D
2014. máj. 29. 12:51
 15/16 anonim ***** válasza:

de amúgy nem értem mi a bajod, erõben fejlõdhetsz szar kajával is, edzés közben sérülnek az izomrostjaid, de szar kajából is regenerálódik a szervezeted, így bizonyos szintig a homeosztázis miatt erõsödsz, ellenben az izomtömeged nem igen nõ máskép, mint hogy ha eleget eszel hozzá.

De ha neked nem célod izomzatot növelni, akkor nem értem miért a Testépítés témakört választod. persze lehet erõ/állóképességben fejlõdni "normál" táplálkozással, de ennek a testépítéshez semmi köze nincs.

2014. máj. 29. 12:56
 16/16 tkodit ***** válasza:

A leírásod szerintem is arrogáns. Senki nem erőlteti rád a csirkerizst, vagy bármilyen sablonkaját. Nyilván mindenki a saját életében eldöntheti, hogy mi mennyire fontos számára. Nekem is el fog jönni az idő, amikor sokkal kevésbé foglalkoztat majd, hogy "mennyi kaja mikor", és attól sem fogok szívbajt kapni, ha nem jutok le 3-4 napig a terembe. Egyelőre zavar, ha félrezabálok, és hiányzik 2 nap után az edzés. Gyerek, és feleség mellett meg örülök, ha hetente kétszer-háromszor mozoghatok majd.

Ha neked nem hihetetlenül fontosak az eredmények, és nem kezdesz el panaszkodni, amiért nem fejlődsz úgy, mint korábban, akkor eheted azt, amihez kedved van. Senki soha nem mondta, hogy így nem lehet jobban kinézni az átlagnál. Nem fog senki beszólni neked emiatt. De mi a halál véreres farkáért kell beugatni annak, aki figyel a kajára?

2014. máj. 29. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!