Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Megalapozott étrend nélkül is...

Megalapozott étrend nélkül is lehet edzeni?

Figyelt kérdés

Mindenhol csak csibe, csibe, csibe, fehérjeturmix, szénhidrát meg az ehhez hasonló baromságokról írnak. Ráadásul külön megszabják azt is, hogy ezekből minimum 2g / testsúly kg kell. Szerintem ez viszont k*rvára nem az átlag embereknek lett kitalálva. Sőt...

Ha csak pusztán edzem és eszek amit akarok + JÓL ÉRZEM MAGAM, akkor is szép eredményeket érek el. Sok esetben izmosabbak is az ilyenek, mint a konditermi díszmajmok. A hangsúly pedig az élvezeten van ugyebár. Azt senki nem élvezi, hogy a sablonkajákat kell ennie sablon minták szerint.

Na akkor most hogy is van ez?

2014. máj. 29. 10:35
1 2
 1/16 anonim válasza:
Nagyon jól gondolod,én is úgy edzek ahogy jól érzem magam.2 évvel ezelőtt 63 kilóval kezdtem,most 174 centi és 80 kiló vagyok és semmilyen szert nem szedtem csak súlyzós edzést végzek.És amit jól megfogalmaztál az itt a kulcsszó:jÓL ÉRZEM MAGAM!!!
2014. máj. 29. 10:56
 2/16 anonim ***** válasza:
50%

Ez úgy van, hogy te egy hülye vagy!

Nem "ezekből" kell minimum 2 gramm/testsúlykilogramm, hanem az konkrétan fehérjéből kell annak aki súlyzós edzést végez.

A nem edző embereknek elég az 1 gramm is.

A csirkemell és a tejsavóprotein az csupán a legegyszerűbb ás legolcsóbb módja, hogy bevigyük a szervezetünkbe a megfelelő mennyiséget.

Nyugodtan egyél helyettük marhabélszínt vagy lazacot, de nagyon jó fehérjeforrás a kaviár is. 100 gramm kaviárban 14 gramm fehérje van. Szóval szépen tudsz tőle izmosodni!

Igen érhetsz el szép eredményeket azzal is ha azt eszed, amit akarsz, de sokkal szebbeket érhetsz el ha azt eszed, amire a szervezetednek szüksége van.

Ez a nagybetűs JÓL ÉRZEM MAGAM, meg a hangsúly az élvezeten van szlogen nekem azért vicces, mert nekem nem a kajálás a fő élvezeti forrásom.

Ha te attól érzed jól magad vagy attól élvezel el, hogy magadba tömsz egy csomó szemét kaját az a te bajod.

Szerintem jobban járnál, ha ennéd, amit kell és az élvezetet a nőkben, a baráti társaságodban, a hobbidban, ad abszurdum a munkádban találnád meg.

Szerintem így van ez...

2014. máj. 29. 11:07
 3/16 anonim ***** válasza:
Az ilyen beszabályzott kajálás azoknak van kitalálva akik versenyszinten akarják űzni a dolgot.Persze hogy nem az átlagembernek lett kitalálva, senki nem fogja otthon leállni méregetni a csirkemellet meg a rizst hozzá.Na meg kinek lenne rá ideje a meló/suli mellett, és akkor még az anyagi vonzatáról nem is beszéltünk.
2014. máj. 29. 11:08
 4/16 anonim ***** válasza:
a testtömeged csak és kizárólag akkor nõ, ha elég kalóriát kap hozzá, az, hogy te milyen táplálkozási dogmát követsz hozzá, az mit sem változtat ezen a tènyen. Mi gazdálkodunk tesómmal és egy haverral, a kajánk 90% át megtermeljük/illetve tenyésztjük és csak nagyon ritkán eszünk csírkét.
2014. máj. 29. 11:11
 5/16 anonim ***** válasza:
63%

Az a baj veled fiam hogy tudásod nincs viszont k**vára arrogáns vagy mellé.

1) A csirke azért alapkaja mert jó a tapanyagaránya és olcsó. Ha van pénzed bélszínre és lazacra akkor azt egyed..

2) "meg hasonló baromsagok"--Tipikus tájparaszt hozzáállas.Amihez nem értek és nem tetszik (jelen esetben a táplálkozastudomány) az rögtön baromság

3) "senki se élvezi a sablonkajat" Én példaul imadom a csirkerizs kombót;helyből vagy 15 módon tudom elkészíteni

4) "az élvezet a lényeg" Akkor meg mi a sz*rt pofázol abba bele,hogy masok hogyan edzenek?

Eddz élvezetből,de ezt a provokatív,arrogáns stílust hanyagold,úgy hogy nem értesz a témahoz.

2014. máj. 29. 11:22
 6/16 A kérdező kommentje:

Utolsónak: 4 évet olvastam erről, és 4 évig így csináltam. Szóval nekem ne böfögd már ide, hogy nem értek hozzá.

Én is ezeken az ocsmány kajákon éltem 4 évig! És én is el tudom készíteni a csirkemellet 20 féle módon, mellette pedig ettem halat, marhahúst és minden egyebet. Havi 30 ezret költöttem mellette táplálékkiegészítőre.

Viszont az utóbbi időkben erősen kezd afelé stagnálni a véleményem, hogy: EZ ÍGY NEM JÓ. Ezt nem lehet élvezni, érted? Lehet, hogy elkezdtél edzeni, már "kemény" fél éve gyúrsz, úgy naná hogy még imádod a csirkemell+rizs kombót.

2014. máj. 29. 11:36
 7/16 A kérdező kommentje:
Másodiknak pedig: szerintem te vagy hülye, mondatot értelmezni sem tudsz. A fehérjebevitelre értettem a 2g / testsúlyt, nem külön-külön a kajákra...
2014. máj. 29. 11:40
 8/16 anonim ***** válasza:

4 éve edzel? Tyűha..én 7 éve öcskös ;) És tovabbra is a szaraz húsokat szeretem.

De a tudasod változatlanul egy tízéves szintjét tükrözi.

Azon ne sértődj mar meg ha arrogáns kérdésre egy arrogáns választ kapsz..

Ha neked így nem jó akkor ne csináld. Senki se tart pisztolyt a fejedhez hogy tovabb hajtson.

De viszont ne akard ilyen agresszív,tudalékos hangnemben terjeszteni hogy ez sz*r csak azért mert NEKED nem jött be.

2014. máj. 29. 11:55
 9/16 anonim ***** válasza:

"Ezt nem lehet élvezni érted?"

Nehogy te mondd meg hogy mit lehet élvezni és mit nem.

2014. máj. 29. 11:56
 10/16 anonim ***** válasza:
haberom, aki 175cm 80 kg a teljes havi kajája megvan 42000bõl, te meg 30000ret költesz csak kiegészítõre, az is egy értelmes átgondolt étrend lehet.
2014. máj. 29. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!