Mi a véleményetek? Látszik, hogy edzek?
Szerintem a te szinteden hülyeség kétszer közepesen megedzeni az izmokat, kéne minden izomcsoportra egy rendes edzés a héten. Egyébként ennyi időd van? Két gyakorlatért elkezdesz edzeni?
Bicepsz kivételével ez mindre kevés gyakorlat, nem tudom hogy akartad a combodat, vagy a hátadat megedzeni 8 sorozattal...
Ritkán mondok ilyet, de TÖBB gyakorlat kéne, mert ez p.nalegyezés, nem egy kiadós edzés. Nagy súlyok, alapgyakorlatok, intenzitásnövelő technikák. Gondold újra az edzésed.
tkodit: nem tudom milyen 2 gyakorlatról beszélsz. Egy nap 6 gyakorlat van, mi nem világos? Heti 4 x edzek...
Hát igen, mondjuk a lábra lehetne több, de ne adj Isten ha lemarad, akkor bepótlom, addig viszont inkább bic.tric.mell a fontos. Montez szerint ez rendbe van. De majd írnak még a töbiek, akkor megmondják. Ha összeadod a két nap sorozatait, akkor szerintem nem olyan kevés.
Na de majd a többiek...
Heti 2 edzés jobb mint 1 naturálként.
De ugy bontsd inkább hogy felsotest/alsotest.
És figyelj rá hogy erosodsz. Ennyi kell.
A body.builderen is találsz ilyen edzéstervet, szal nem hiszem hogy ennyire le kelle írni, ott még kevesebb gyakorlat is van. Guggolás nincs, mert rühellem, a másik fontos dolog, hogy egyedül edzek, és nem akarom, hogy megsérüljek. De mondom, ha lemarad, akkor majd teszünk érte, de amíg semmim se fejlődik, addig a lábnak elég ennyi is.
A gyakorlatok nem fixek, tehát váltogatom őket, szeretem a csigás gyakorlatokat, otthon edzek, tehát korlátolt a választék.
"Guggolás nincs mert rühellem"
1. Lépés szeresd meg.
Igy nincs is sok ertelme.
Add el a cuccaid es vegyel erokeretet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!