Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen gyakorlatokat végezzek,...

Milyen gyakorlatokat végezzek, hogy a derekamon lévő 2-3 centis zsírréteg eltűnjön?

Figyelt kérdés

Szeretnék ilyen szép derékvonalat: [link]

de az a nyavalyás kis hájacska elrontja a látványt. :D Kockahasat ne szeretnék,csak tűnjön el róla ez a röcögős. :(

2014. máj. 26. 10:39
 1/6 anonim válasza:
53%
A diéta nevű gyakorlatot ajánlom.
2014. máj. 26. 10:57
 2/6 A kérdező kommentje:
Rendben, jelezném, hogy diétázom, figyelek az étkezésemre. Fogytam is, de pont a diéta mellé kellene még valami, a futáson kívül! Ezért kérdeztem. Normális válaszokat kérnék..
2014. máj. 26. 11:03
 3/6 kovpet ***** válasza:

Pedig a diéta + aerób mozgás a kulcs. Meg a jó genetika. Meg a zsírleszívás. :)

A modellek egész nap azzal foglalkoznak, hogy úgy nézzenek ki. Nekünk, akik melózunk mellette, nem jut ennyi időnk.

Mondjuk én férfi vagyok, de nálunk is ez van. Jó genetika nélkül (nem tiniként) marha nehéz mondjuk a kockahasat kialakítani és főleg megtartani. Ahhoz nagyon figyelni kell.

2014. máj. 26. 11:30
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Zsírégető gyakorlat nincs.

Diéta mellé ellipszistréner,bicaj,súlyzós edzés heti 3x.

Ez viszont vicces:

"Kockahasat nem szeretnék"

Nyugi,ha szeretnél se lenne par hét alatt..

2014. máj. 26. 11:45
 5/6 A kérdező kommentje:

viccből is írtam :D

Köszi a válaszokat!! :)

2014. máj. 26. 11:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Súlyzós edzés, aerob, jól belőtt étrend. De ha nem ilyen a genetikád (zsírpárnák elhelyezkedése, izomtapadások, strukturális adottságok) akkor úgysem fogsz így kinézni soha, de természetesen magadhoz képest tudsz esztétikus lenni így is.
2014. máj. 26. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!