Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Lábra hány gyakorlatot szoktat...

Lábra hány gyakorlatot szoktatok csinalni es melyik gyakorlatokat? Az edzés kb meddig szokott tartani?

Figyelt kérdés

2014. máj. 22. 23:57
 1/5 anonim ***** válasza:

Gépen: combhajlító, combfeszítő gyakorlatok, mindegyikből 4x25.

Utána guggolás súly nélkül 2x50 és súllyal 3x10-15.

Végül vádli, súly nélkül nagyon lassan 3x100.

Kb. 45-50 perc

2014. máj. 23. 00:12
 2/5 tkodit ***** válasza:
guggolás, merevlábas felhúzás, kitörés, lábtoló, combfeszítő-, illetve hajlítógép. Ezeket a gyakorlatokat csinálom, minden edzésen végzek szabad súlyos, összetettebb gyakorlatot, illetve edzések végén szoktam az izoláló, gépes dolgokat. Váltogatni szoktam, hogy melyik edzésen melyik gyakorlatot, gyakorlatokat hagyom ki.
2014. máj. 23. 02:11
 3/5 anonim ***** válasza:

Guggolás, lábtoló, combhajlító, combfeszítő.

+3vádli gyakorlat

Kb másfél óra.

2014. máj. 23. 05:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem is az megy, mint az előző válaszolónál, csak 2 vádligyakorlattal. Nekem belefér 60-70 percbe.
2014. máj. 23. 05:31
 5/5 anonim ***** válasza:

Szint úgy nekem is az megy, de szoktam a lábtolást, kitöréssel variálni hetente + mindig cserélem a gyakorlatok sorrendjét, van mikor guggolással kezdek van mikor combfeszítővel ;)

Vádlinál meg álló vádli és ülő vádli.

2014. máj. 23. 06:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!