Lábra hány gyakorlatot szoktatok csinalni es melyik gyakorlatokat? Az edzés kb meddig szokott tartani?
Figyelt kérdés
2014. máj. 22. 23:57
1/5 anonim válasza:
Gépen: combhajlító, combfeszítő gyakorlatok, mindegyikből 4x25.
Utána guggolás súly nélkül 2x50 és súllyal 3x10-15.
Végül vádli, súly nélkül nagyon lassan 3x100.
Kb. 45-50 perc
2/5 tkodit válasza:
guggolás, merevlábas felhúzás, kitörés, lábtoló, combfeszítő-, illetve hajlítógép. Ezeket a gyakorlatokat csinálom, minden edzésen végzek szabad súlyos, összetettebb gyakorlatot, illetve edzések végén szoktam az izoláló, gépes dolgokat. Váltogatni szoktam, hogy melyik edzésen melyik gyakorlatot, gyakorlatokat hagyom ki.
3/5 anonim válasza:
Guggolás, lábtoló, combhajlító, combfeszítő.
+3vádli gyakorlat
Kb másfél óra.
4/5 anonim válasza:
Nekem is az megy, mint az előző válaszolónál, csak 2 vádligyakorlattal. Nekem belefér 60-70 percbe.
5/5 anonim válasza:
Szint úgy nekem is az megy, de szoktam a lábtolást, kitöréssel variálni hetente + mindig cserélem a gyakorlatok sorrendjét, van mikor guggolással kezdek van mikor combfeszítővel ;)
Vádlinál meg álló vádli és ülő vádli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!