Nyárra kockahas?
Milyen két hét? Időjárásilag nyár van. Naptár szerint meg 6 nap múlva nyár. Ha most nincs kockás hasad, akkor nyárra se lesz. De ilyen hozzáállással jövő nyárra se.
google->alapismeretek
Gratulálok, hogy ott voltál földrajzórán. Kár, hogy Magyar nyelv és irodalom órán már nem sikerült mindig részt venni. Szövegértelmezés ugyanis szemmel láthatóan nem megy.
Azt írtam, hogy nyárias az idő és naptár szerint 6 nap van nyárig. A csillagászati nyár kezdetéről nem esett szó, ami jún. 21. De lehet 20 vagy 22 is, keringéstől függően. Ülj le, egyes.
Első én nem mondtam neked semmit, hogy megszólj.
Második kösz a paraszt beszólást. Én csak hozzátettem és nem kioktattalak. Nálad látom a szöveg értelmezési problémát:D Olvad el mégegyszer, ha nem megy, de lefogadom a földrajz óra tette be neked az ajtót, hogy azonnal késztetést éreztél beszólni:) Típikus gyengeség.
63 kg-mal nem diétázni kéne, hanem moderált kaja mennyiséggel izmot építeni. 14 évesen bőven ráérsz. Nem kell és nem is tudsz pár hét alatt kockahasat csinálni.
# 7-es:
Te kezdted a gúnyos megjegyzést a földrajzórával, amit mindenki kioktatásnak venne. Ugyanis a csillagászati nyár kezdetének köze nincs az itteni témához. Tipikus okoskodás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!