Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy álljak neki?

Hogy álljak neki?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok 175 cm 64 kg

Elhatároztam a nyáron elkezdek kondizi

A nyár végére már látszani fog valami ha napi két órát kondizok?

Tudtok tanácsot adni hogy kezdjem el?

Előre is köszi

2014. máj. 25. 17:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Neked egy egész könyvet kellene ide írni. De olvasd el az alapokat és ha van kérdés akkor segítünk. Googleba: alapismeretek. Az első találatot olvasd el. Alul van tovább gomb is. Találsz benne étrendet és edzéstervet is. Kezdj heti 3 napos teljes testes edzéssel. Nem kell napi két óra. Egy intenzív kemény edzés az belefér 60-70 percbe! És mint írtam heti 3 nap edzés legyen eleinte!
2014. máj. 25. 17:28
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszi:-)

Szerinted két hánap alatt látszani fog valami?

2014. máj. 25. 17:29
 3/6 anonim ***** válasza:
Látszik kicsit két hónap alatt is, de ne várj sokat. Naturálban a max netto izomnövekedés az havi 1 kg és az is csak eleinte.
2014. máj. 25. 17:35
 4/6 A kérdező kommentje:
Igazábol nagyon kigyúrt nem akarok leni csak egy kis vállat meg mindenből egy kicsit arányosan:-)
2014. máj. 25. 17:37
 5/6 anonim ***** válasza:

Értem, de akkor is keményen kell edzeni, max te hamarabb éred el a célod.

Ha kocsival nem Debrecenig mész csak Karcagig, akkor is használod a gázt, féket, kuplungot, stb. Tehát ugyanúgy tudnod kell vezetni, hiába nem mész messzire.

2014. máj. 25. 17:40
 6/6 A kérdező kommentje:
Értem köszi:-)
2014. máj. 25. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!