Hogyan alljak neki az erosodesnek? 19/F
Udv mindenkinek, egy ebben profi/ebben jartas illeto tanacsara lenne szuksegem most igazabol, de barki, aki tud nekem hasznos infot irni, legyen szives, tegye!
Eldontottem (tulajdonkeppen ismet) hogy kezdeni akarok valamit az egeszsegemmel, 19 eves vagyok, fiu, 57-8 kilo es 178 magas. Meg olvasni is szornyu, feltetelezem, latvanynak meg aztan meg jobban gyik vagyok, igazabol alap izom van rajtam, amivel lehetne dolgozni, ezt tobben is mondtak, meg tisztaban is vagyok vele (10 perc porszivozas utan kidagad mindenem [mar amim van]) es semmit nem hizok, keptelen vagyok ra, ami orokletes, edesanyam is ilyen volt sajat bevallasa szerint, es en is teljesen biztos vagyok benne, hogy nem korosan vagyok sovany, es nem is betegsegem van, mert erom az mindig van, sosem erzem magam faradtnak, es igencsak surun vagyok ehes, be is tudok zabalni, csak egyszeruen szo szerint semmi nem marad meg rajtam.
Tehat, a lenyeg, hogy en ezzel egy olyan iranyban szeretnek elindulni, hogy csak egy kis alap izom, semmi testepites, csak egy kis alap NORMALIS kinezet, (mert ezt nem nagyon talalom mar annak) es egy kis ero, igazabol. Na jo, nem kicsi! Itthoni tornara gondoltam, es futasra, sok cardio, plusz fegyencedzeshez hasonlo torna, lattam igen meggyozo eredmenyeket.. na de aki ehhez is ert, minden tanacsot meghallgatnek! Szoval a konkret kerdesem, hogy hogyan alljak neki az erosodesnek, mire figyeljek oda az etkezesnel ilyen testalkattal plusz anyagcserevel, mennyit eddzek, mimet hajtsam meg jobban, stb..
Koszonom szepen elore is, es esetleg ha privatban valaki hajlando lenne folytatni ezt a beszelgetest 1-1 uzenet alkalmaval (e-mail-en keresztul, akarmi) nagyon halas lennek!
udv
bm
Olvasd el a sárga kapszulát elsőnek is - google, body.builder.hu , android market
Ha tényleg nehezen fejlődő, vékony testalkat vagy akkor én a helyedben nem futkároznék (aerob edzés után max egy 20 percig). Sok szénhidrát (5g/tskg , de lehet hogy nálad még több) sok pihenés, kemény edzés (egy darabig lehet elég a fegyencedzés is , de azért egy egykezes súlyzót nem ártana beszerezni minimum - aztán kondi ha nem elég)
A sárga kapszulában minden alap információ le van írva ami segít neked elindulni.
Koszonom szepen, neki is allok az olvasasnak most azonnal..
Szoval szerinted mindenkepp el kell majd indulnom a sulyzok iranyaba kicsit?
Szép és jó a fegyencedzés, de ha nincs lehetőség csak a fekvőtámaszra / hasazásra és guggolásra, akkor az elég kevés.
Ha már van ezekhez plusszban lehetőség többféle húzódzkodásra és tolózkodásra, kiegészítve mondjuk 2db egykezes súlyzóval, akkor egy darabig lehet vele fejlődni. De egy idő után ez is kevés lesz, de legalább az elején hozzászoksz az edzéshez, terheléshez, megtanulsz edzeni. Aztán ha még érdekel és szeretnél fejlődni, irány a kondi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!