Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Futás? Hogy álljak neki?

Futás? Hogy álljak neki?

Figyelt kérdés
Nehezen veszem rá magam. Gondolkodtam a konditermen, de nagyon drágák, es biztos vagyok benne, h zavarna a sok ember. A barátom valszeg menni fog, mivel ők megengedhetik, de én nem. Falun lakok, az már nem is érdekelne h ki mit mond, ha meglatna, viszont vagy a betonon futok, es tönkremegy a terdem, vagy kimegyek a határba. A baj az, h elég sok róka van erre.:/ félek ha talalkoznek eggyel, megtamadna, el sem tudnék futni.:/ az általános állapotom eléggé sz*r. Nehezen állok neki, pedig kéne, mert egy 30kilot fogynom. Köszönöm a normális válaszokat !
2014. febr. 16. 15:52
 1/1 anonim válasza:

a rokak jobban felnek toled, hidd el! :)

raadasul mar egyre tovabb van vilagos. eloszor mindenkeppen gyaloglassal kezdd (mondjuk 40-50-60perc), aztan lehet azt, hogy 5 perc futas(kocogas) - 10 perc gyaloglas, ezt valtakoztata, majd egyre inkabb csokkenteni a gyaloglast. es minimum 3-4x el kellene menned, a rendszeresseg nagyon fontos! persze arra is probalj meg odafigyelni, hogy mit eszel. nem akkor van baj, ha eszel egy kis csokit, hanem akkor, ha csak azt eszel.

sok sikert hozza! :)

2014. febr. 17. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!