Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Nagyon izzadok (sportal...

Nagyon izzadok (sportal kapcsolatban a többi lent )?

Figyelt kérdés
nagyon izzadok általában a hónaljamon és egy kis idő mulva a hatamon is ... haelkezdenék tornázni ( felhuzni magam ien speciális rúdon vagy fekvőzni felülésezni , súlyzózni kb hetente 5-4 szer 1-2 órat ) akkor elmúlhat vagy legalább csökkenhet az izzadás ? 14F

2014. febr. 14. 20:50
 1/8 kovpet ***** válasza:
Nem hiszem, ez alkat kérdése. Én is izzadós vagyok sajnos, ezer éve sportolok és így is. Ez van, zuhanyozni kell sokat :)
2014. febr. 14. 21:30
 2/8 anonim ***** válasza:
Genetika. Soha nem múlik el, én edzéseken pl. úgy izzadok, mint a lovak :)
2014. febr. 15. 16:27
 3/8 A kérdező kommentje:
ja de ne akkoris izzadok ha hideg van ha meleg XD de azt hiszem hogy most találtam egy megoldást :D
2014. febr. 15. 18:50
 4/8 kovpet ***** válasza:
Akkor talán oszd meg velünk, a sorstársaiddal :)
2014. febr. 15. 19:42
 5/8 A kérdező kommentje:
háát én öszintén azért szoktam izzadni mert feszült vagyok és idegeskedek meg minden föleg azért hogy mi lesz ha valaki meglássa a pólómon az izzadság foltot de izzadni csak suliba szoktam ha haverokkal vagyok akkor nem ... na és elkezdtem leszarni a dolgokat meg laza lenni meg nem gondolok az izzadásra csak ugy nyugott vagyok most ien hidegebb idokben izzadok a suliban nagyon de ez azért van szerintem mivel a mi sulinkban nagyon meleg van mer füttenek de nagyon és amikor a hidegről a melegre bemegyek akkor az nem a legjobb erzes én most az exodort fogom kipróbálni de eddig a stiftek és a púder segített a legjobban ( az exodort csak azert akarom mert az direkt izzadásra van ) remélem segíthettem sorstársaimnak :D
2014. febr. 15. 21:05
 6/8 anonim ***** válasza:
sajnos én is nagyon izzadós vagyok. tíz perc sétára van az edzőterem, még el se kezdtem az edzést, már folyik rólam a víz. a többiek (meg az edzőnő) szólnak, hogy hideg van, még ne kapcsoljam be a légkondit. én meg majd megdöglök máris.
2014. márc. 4. 16:52
 7/8 anonim ***** válasza:
Az izzadtság szerepe hogy hűtse a testet, edzés közben kimondottan örülök hogy izzadok, azt jelenti hogy csináltam valamit, az hogy büdös vagyok hát istenem sportolni mentem le nem beszélgetni. A másik dolgot meg te megválaszoltad magadnak.
2014. máj. 20. 10:13
 8/8 anonim ***** válasza:
nem jelenti azt, ha nem izzadsz, hogy nem csinálsz semmit...van, aki jobban izzad, van, aki kevésbé. én sajnos jobban. aztán vannak olyan gyakorlatok is, amik "semmit se csinálsz" kategória, nem izzadsz bele, mégis nehezek. statikus gyakorlatok, pl. plank.
2014. máj. 20. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!