Kinek mi a tapasztalata a Flabélossal kapcsolatban?
Balesetek,komolyabb sérülések utáni rehabilitációban használható,vagy idős,gyenge,esetleg mozgásában korlátozott embereknél,hogy a végtagok kapjanak egy minimális ellenállást és valamennyire megőrizzék a funkciójukat.Állóképesség nem növelhető vele,amire te szeretnéd használni és amilyen célra arra totálisan alkalmatlan.Ha ennyire rest a hozzáállásod,de mégis szeretnél csinálni valamit,akkor a Fegyencedzést olvasd el,abban a kezdő napi edzésidő 5-10 perc és lényegesen hatékonyabb lehet.
Szóval nincsen lenézve a flabelos,nagyon is megvan a helye.Pl ha Schumacher magához tér a kómából,akkor a felépülésének az első hetiben esetleg segíthet majd neki.
Jó. Akkor tessék, itt a véleményem, közeli rokonom három szalon büszke birtokosa, és én személyesen is kipróbáltam már a flabélost.
Egyrészt nekem kellemetlenebb volt. Mondják, hogy feltölti őket, meg frissebbek lesznek, hát nekem a közelébe se ért ahhoz, mint mikor mondjuk megcsinálok 100 swinget mondjuk 16 kilós kettlebellel.
Nekem kellemetlen volt, szúrt tőle az oldalam, pedig nem vagyok nyápic fajta.
Továbbá működési elvét tekintve kb annyi haszna van, mintha felállna az ember a mosógép tetejére. Vagy elmenne sétálni.
Lehet ám mondani, hogy sok embernek nincs ideje a mozgásra, de igazából valljuk be, hány olyan felesleges dolgot csinál az ember egy nap, amit simán ráfordíthatna egy rendes edzésre? Amit meg lehet csinálni fél óra alatt is. Egy jó intervall futóprogram kezdőknek 15-20 perc alatt megvan. Nekem van ismerősöm, aki ennyit rázatja a fenekét a flabéloson.
Elmész a szalonba, fizetsz, ráállsz, hazamész, ez alatt az idő alatt simán megcsinálsz egy intervallum edzést, vagy egy rövid jógát, nyújtást, vagy ha csak elmész sétálni vagy kocogni kicsit, az is többet ér.
Egy kutatás szerint az emberek több időt töltenek tévézéssel, mint szeretkezéssel. Amit alapból nem értek, mert a szex azért értelmesebb és élvezetesebb, mint a nagy duett, de több kalóriát is éget.
Én évek óta erőnléti edzést csinálok, és én az ilyenen, hogy flabélos csak röhögök.
TRX, kettlebell, hot iron, crossfit. Ezek SOKKAL értelmesebb és HATÉKONYABB edzések. A Flabelos? Áll sz gépen ami rezeg. Ennyi erővel az összes busz-és kamionsofőr, normális egészséges testalkatú lenne, hiszen alattuk is rezeg a jármű ráadásul sokkal jobban, mint a flabelos, aztán a legtöbb sofőr mégis dagadt.
Normális étkezés + mozgás. Nem gépi, hanem SAJÁT erőből történő mozgás.
Leírtad hogy azért sportolsz, mert nincs energiád és itt van a legnagyobb probléma. Valószinúleg nem úgy étkezel nem veszel mélyen levegőt, sokszor feszült vagy, persze így nekem sem lenne kedvem semmihez. Mikor felkelek átmozgatom magam (nem gyúrok nem sportolok semmi), átmozgatom magam hogy jobb legyen a közérzetem 10-15-20 perc. A sport pontosan közérzet javításra való, én is azt szeretem amikor lemegyek a terembe és úgy megyek le hogy én most megállíthatatlan vagyok és széttépek mindent, persze úgyis leszoktam menni ha álmos vagyok és satöbbi de nem vagyok h*lye akkor nyilván nem hajtom szét magam.
Az marha jó hogy egy gép rezegtet, ennyi erővel holosync meditációt és végezhetnél, csak ott a gép nem végzi el helyetted a munkát.
Ettől függetlenül megértem hogy az egyszerűbb út, én is elvagyok kényelmesedve, ez egy ilyen világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!