Kinek mi a tapasztalata a Flabélossal kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Olyanok hozzászólását várom, akik értelmes ember módjára tudnak nyilatkozni (sajnos ebben a témakörben szinte csak taplók válaszolnak)és személyesen próbálták, nem a szomszédjuknak egy ismerősének az unokatestvérének a keresztanyjának a másod unokatestvére véleményére alapozva adnak választ. Ezen kívül nem vagyok kíváncsi az aktívan sportoló, szemellenzős testépítő és mindenkit lenéző aki nem sportol személyek okoskodására. Természetesen lehet írni negatív véleményt, de nem elfogultan és úgy, hogy még sosem próbálta az illető.2014. febr. 12. 18:42
11/18 anonim válasza:
Nem azzal van a baj, hogy nem vagy sportos, sokan nem azok, kit érdekel?. Nem is azzal van a baj, hogy kikapcsolódásként flabelosozol, ha neked megéri rákölteni, és jól érzed magad tőle, csináld. A baj azzal van, hogy nem vagy képes megérteni sportolók, hozzáértők véleményét és szakszerű magyarázatát azzal kapcsolatban, hogy flabelostól nem leszel se fittebb, se erősebb, se karcsúbb, és hogy a saját komfortérzeted javításán és a pénztárcád karcsúsításán kívül semmire sem jó.
12/18 A kérdező kommentje:
A probléma azzal van, hogy NEM kaptam szakszerű választ, csak azt hogy "a buszozástól sem fogyott le senki" meg hogy "ez csak egy nagy lehúzás és átverés" stb. Azt még nem magyarázta el senki, hogy miért van az, hogy érezhetően terheli a combokat (egy kicsit a vádlit és a popsit is), de ettől állítólag nem fejlődik az izom. Ha tényleg így van és valaki ezt értelmesen el tudja magyarázni, én elhiszem, egyáltalán nem vagyok elfogult. Nekem logikusnak tűnik a működési elve és elég fárasztó is, kicsit meg is izzasztott.
2014. febr. 18. 16:58
13/18 anonim válasza:
Ha neked van erre pénzed és jobban érzed magad tőle csináld. Persze ennyi erővel még egy jóga is hasznosabb lehet (az is megizzaszt).
14/18 anonim válasza:
Engem is érdekelne a válasz, persze egy értelmes válasz ha lenne...nem értem miért nem a kérdésre feleltek! Használ-e vagy sem a Flabelos??? Aki próbálta az írjon...
15/18 anonim válasza:
Azért ne hasonlítsuk már a jógához.A jóga egy komoly saját testsúllyal végzett edzéstípus.Ha igazán sz/ar példa kell,akkor az legyen a zumba mondjuk ami hatékonyságban egy haszontalanság,de sokkal jobb,mint a flabélos,mert legalább a szívérrendszert igénybe veszi.
16/18 A kérdező kommentje:
Jógáznék én nagyon szívesen, az még érdekelne is, de sokadszorra is elmondom, hogy ilyenekre egyszerűen nincs időm. Nem tudom, mostanában miért lett divat a zumbát is fikázni, amikor cardio edzés lévén elég szépen feldobja a pulzust, és ha az eléri a maximális pulzus 70%-át, akkor beindul a zsírégetés. Dehát, biztos neked van igazad, ide csak hozzáértő emberek írnak választ, csak az a baj, hogy megindokolni nem tudnak semmit.
2014. febr. 19. 18:34
17/18 anonim válasza:
mi az a flabélos? ugyanaz, mint a power plate? szóval, egy rezgő gép? mert én voltam pár olyan órán, és nem csak álltunk rajta, hanem mindenféle gyakorlatot csináltunk.guggolás, plank (kitartott fekvőtámasz, nem tudom, hogy mondják magyarul), kitöréseket végeztünk, hasgyakorlatot, tricepszezést, mindent.
18/18 anonim válasza:
Szia! Én járok flabélosra, ha tehetem heti 3szor 20percet. Nem fogytam egy dekát sem, de mégis látszódott a combomon valami változás. Feszesebb lett a bőröm kicsit és vékonyodott a combom. Nem vagyok kövér nem azért járok, hogy fogyjak tőle csak sok jót írtak róla így mivel ingyen van lehetőségem használni, ezért éltem a lehetőseggel. A vádlimban éreztem mindig, hogy kicsi izomláz van és elfáradt pillanatnyilag a lábam. Vannak gyakorlatok is, demég ott nem tartok olyasmik mint a power plate-nél. Szóval csodát nem kell várni tőle szerintem, nekem sincs sok időm napi 8-10-12 óra folyamatos intenzív munka és két kiskorú gyermek háztartás mellett, de valamit muszály lesz mozognom még. A futás érdekelne igazából, jól is esik. Egy futógépen gondolkodom használtan, sokan megveszik hirtelen felindulásból aztán nem használják, hátha kufognék egy ilyet. Edzőterembe nem megyek, mert fóbiáim vannak, az utcán se fogok futkosni emiatt és közös tornára se fogok járni. Ha elhatározom magam, akkor itthon is tornázgatok. Azokon a napokon mikor nem 10-12 órázom, akkor munka után a munkahelyemen meg tudom oldani a tornát vagy a futást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!