Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kezdő vagyok, szedhetek...

Kezdő vagyok, szedhetek ilyet: Gain Fast 3100?

Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok. szeretek futni, mivel elég vékony vagyok, (175cm, 65kg) ezert júniustól elkezdenék súlyokat emelni. Leginkább "vaskosodni" szeretnék. Ha értitek mire gondolok.. Bár elfogadok jobb tömegnövelőket is! Előre is köszz.
2014. máj. 24. 21:28
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Persze. Érthető. De mivel most a tömegnövelés a fontos nálam, akkor van értele fehérjét szednem? Vagy "koncentráljak" csak a ch-ra? (persze nyilván van, de azt szilárd kajával is betudom vinni) ebben szeretnék még segítséget kérni. viszont ha úgy gondolod, hogy fehérjét is szedek inkább, akkor tudnál esetleg példát írni? meg köszönném.
2014. máj. 25. 20:03
 22/24 anonim ***** válasza:

Figyu: neked kell napi 130-140g fehérje. Ha ez megvan szilárd kajából, akkor nem kell plusz fehérje proteinporból. Ha nincs meg, akkor meg mehet mellé.

Én myprotein impact-et és mhn wheyt szoktam venni.

2014. máj. 25. 20:08
 23/24 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm.
2014. máj. 25. 20:13
 24/24 anonim ***** válasza:
szívesen.:)
2014. máj. 25. 20:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!