Kezdő vagyok, szedhetek ilyet: Gain Fast 3100?
Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok. szeretek futni, mivel elég vékony vagyok, (175cm, 65kg) ezert júniustól elkezdenék súlyokat emelni. Leginkább "vaskosodni" szeretnék. Ha értitek mire gondolok.. Bár elfogadok jobb tömegnövelőket is! Előre is köszz.2014. máj. 24. 21:28
11/24 A kérdező kommentje:
rendben..akkor mondd meg, mit kéne egyek.. már volumass35 sem jó?!
2014. máj. 24. 22:01
12/24 anonim válasza:
Súlyzós után menjen csak a volumass. Ne fuss súlyzós napon.
13/24 A kérdező kommentje:
rendben. akkor nem futok. Viszont itt az előbb egy ember azt mondta egyenes út cukorbetegséghez? de miért?!
2014. máj. 24. 22:04
14/24 anonim válasza:
Gondolom a sok ch miatt. De ha edzés után iszod, akkor okés. Napközben tényleg nem ajánlatos csesztetni az inzulinszintet cukrokkal.
15/24 A kérdező kommentje:
rendben. Köszönöm a segítséget, akkor marad a Volumass35. Viszont ha nem bánod, ha a későbbiekben lenne kérdésem, írnék privátban. persze hanem gond.
2014. máj. 24. 22:09
16/24 anonim válasza:
Am a srác hülyeséget mondott, a cukortol nem leszel cukorbeteg csak ha genetikai úton örökölt hajlamod van rá és akkor sem biztos. Nagyon ritka hogy magátol kialakul. De az tény hogy nem jó napközbe fogyasztani, viszont ha nem vagy hízékony akkor semmi bajod nem lesz tőle. de jobb edzés után főleg ha tömegnövelő
17/24 A kérdező kommentje:
rendben. köszönöm. ehhez szedjek még valami fehérjét, vagy nem szükséges.? Min ár leírtam,inkább "vaskosodni" akarok. Elég ha kajával viszem be, vagy kell kieg.-is?
2014. máj. 25. 19:48
18/24 anonim válasza:
Eleve nem muszáj tápkieget használni, ha megvan szilárd kajából a napi tápanyagbeviteled.
19/24 A kérdező kommentje:
Én azt értem, de mivel maximalista vagyok, ezért szeretnék minden alkalmat kihasználni, hogy elérjem a célt. Mármint nem mindig van időm a napi 5-6 kajálásra, és egy shake-kel ezt tudom pótolni bármikor. bár inkább edzés után!
2014. máj. 25. 19:54
20/24 anonim válasza:
Ha azzal pótolod, akkor okés. De azt kell megértened, hogy a tápkieg is csak kaja. Nem leszel izmosabb attól, hogy egy részét tápkiegből vitted be, annál, mint aki beviszi a napi összes makro tápanyagot( fehérje, zsír, ch) szilárd kajából. Így érthető? Tehát te kiszámolod, hogy mit tartalmaz az étrended és ha nincs meg valamelyik makro, akkor azt beviszed tápkiegből. Ennyi a történet, nem bonyolult.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!