Kezdő vagyok, szedhetek ilyet: Gain Fast 3100?
Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok. szeretek futni, mivel elég vékony vagyok, (175cm, 65kg) ezert júniustól elkezdenék súlyokat emelni. Leginkább "vaskosodni" szeretnék. Ha értitek mire gondolok.. Bár elfogadok jobb tömegnövelőket is! Előre is köszz.2014. máj. 24. 21:28
1/24 anonim válasza:
Előbb étrended legyen, különben a táplálékKIEGÉSZÍTŐ sem ér semmit.
2/24 A kérdező kommentje:
Már megvan az étrendem! Éppen ezért kérdeztem!
2014. máj. 24. 21:33
3/24 anonim válasza:
Tömegnövelő étrended is legyen. Ennél meg csak jobbat találsz, ne egy cukorkupacot vegyél. Mhn gainer, jumbo prof, volumass35, ezek jobbak.
4/24 anonim válasza:
Nyesd ide, ahhoz mérten tudunk ajánlani.
5/24 A kérdező kommentje:
reggel: 100 g zabpehely, 1 db banán, 1 dl tej
10órai: 1 db alma +50 g kukorica
ebéd: 150 g rizs, 100 g csirkemell, 1 paradicsom
uzsonna: 50 g rizs, vagy 100-150 gramm rántott cukkini
vacsora: túrós tészta. (ami szem szájnak ingere) +mogyoró
és e mellé kéne vmi tömegnövelő. beiktatni edzés utánra.!
2014. máj. 24. 21:41
6/24 anonim válasza:
Fehérjét alig eszel, szóval főleg ne egy cukorkupacot vegyél. Írtam jobbakat.
7/24 A kérdező kommentje:
ez a volumass35 ami a legjobban bejön. ezt fogom megvenni akkor. jó döntés? heti 3 edzés , és napi szinten futás mellet, étrend betartásával rendben lesz minden?
2014. máj. 24. 21:48
8/24 anonim válasza:
Megfelel de az étrendbe tehetnél még több húst is. Ha tömegnövelés a cél, akkor ne fuss minden nap, mert kalória plusz kell izmosodáshoz.
9/24 A kérdező kommentje:
igyekszek több húst enni akkor. viszont elegendő lenne, ha csak edzésnapokon futnék?
2014. máj. 24. 21:55
10/24 anonim válasza:
emellé az étrend mellé még gyors ch is... nah ez lesz ám a tökéletes út a cukorbetegség felé...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!