Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Csak én írtózom a fogyókúra...

Csak én írtózom a fogyókúra szótól?

Figyelt kérdés
Szerintem ez olyan... nem is tudom milyen. Irritál úgymond. A fogyókúra, és egyéb más kúra is csak egy ideig tart, jelen esetben ha fogyni akar az illető és ő a fogyókúrát alkalmazza, úgyis visszaszökkennek rá a kilók. Diéta, na ez már sokkal jobban hangzik, vannak akik erről is rosszra gondolnak (pl koplalás) de ez már legalább nem zavar.

2014. máj. 21. 21:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok vele, mikor suliban eszem a csirkerizs + zöldséget, és te meg mit eszel, meg mi ez a falusi kaja stb megjegyzések közepette megválaszolja helyettem az ismerősöm, hogy Fogyókúrázik.. Irritál engem is, diéta és kész. A szálkásítás szót azért nem használom, mert az emberek 90%-a azt gondolja, hogy a kisebb súlyokkal több ismétlést jelenti, nem pedig étrendet..
2014. máj. 21. 21:19
 12/15 A kérdező kommentje:
Törvénybe kellene hozni egy-két dolgot... csak, hogy megkíméljük egyes emberek életét. (pl a napi 100kcl egy 80kg embernek és egyéb más h.....)
2014. máj. 21. 21:28
 13/15 *Glissade* ***** válasza:
Fogyókúra épp eszü embernél nem létezik.
2014. máj. 21. 21:55
 14/15 anonim ***** válasza:
én meg kúra nélkül, fogyózni szoktam :)
2014. máj. 22. 06:46
 15/15 A kérdező kommentje:
Szerencsém volt, mostanáig. Kellett nekem felhozni ezt a témát, az egyik osztálytársam elkezdett fogyókúrázni, pedig tök jó alakja van. Nem kövér, nem sovány, olyan jó "férfi kedvenc" vagyis van rajta mit fogni. 66kg és 40kg akar lefogyni... Ember az ilyen?????? Méghozzá koplalással és napi 10km futással. Ki is mondtam erre egy-két dolgot, hogy ezt nem így kéne erre pofon vágott én meg hagytam a pichába..De majd kiteszek Fogyókúra témakörbe egy kérdést
2014. máj. 22. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!