Ha hozzákeverek (5g) szőlőcukrot egy adag (30g) Scitec 100% Whey Protein Professional porhoz, akkor az jó edzés utáninak is?
Sajnos csak este tudok edzeni, reggel, napközben nem! Van rajtam 15-18kg testzsír felesleg. 1-1,5hónapos kezdő vagyok. Edzés után (este) 1 adag scitec 100% whey pp-t iszok 3dl vízzel. Reggel zabpehely, napközben csirke-mell+zöldség/zöldség-mix, vagy alaszkai tőkehalfilé+zöldség-mix.
Kérdés hogy használjak-e a whey protein mellé valamikor pl. szőlőcukrot, ha a felesleges testzsírtól szeretnék megszabadulni, de ugyanakkor szeretném hogy az izomzatom "fejlődjön"? Persze az izomfejlődés alatt szálkásodást értek, nem várok tömeges izomnövekedést diéta mellett! :)
Vagy hogy kell "diétásan" belekezdeni a sportba?
Félek pl. Scitec Volumass-35 professional-ban túl sok szénhidrát lenne, kvázi számomra nem lenne előnyös azt szedni?
Rakhatsz de minek? 5g az max izesitesnek jo.
Ha meg tobb akkor en azt szivesebben vinnem be étel formajaban.
Elso te miert csak zoldseget eszel?
Azért gondoltam így hogy 5 gramm szőlőcukor, hogy edzés utáni 1-órában legyen valami kis szénhidrát ami segíti a fehérje beépülést az izmokba... Valahogy így jött le az olvasmányokból hogy a fehérje beépüléshez szüksége van a testnek/szervezetnek (üzem-anyagra) szénhidrátra! :)
Viszont a Volumass-35 ben félő hogy túl sok lenne a szénhidrát ehhez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!