A vállból nyomás "nagyobbitja" a legjobban a vállat?
Figyelt kérdés
A vállam elvan maradva méretileg melyik gyakorlatokat csináljam még keményebben? A vállból nyomás alapból onnan jött,hogy ott vannak nagyobb súlyok az előre,oldalemelésnél azért kisebbek. Lehet hüly.eséget gondoltam:D2014. máj. 19. 04:16
1/7 anonim 

válasza:

oldalemelés + hátsóváll gömbölyíti
2/7 anonim 

válasza:

Nincs "nagyobbító" gyakorlat. Az hogy nő e az izom, vagy szálkásodsz, az étrendedtől függ. Neked most tömegnövelő étrend kell.
A lényeg annyi, hogy max 10-12 sorozattal minél jobban megedzd a vállad.
3/7 anonim 

válasza:

A nyomás az alapgyakorlat, de kellenek az oldalemelesek is. És igen, kell étrend is.
4/7 anonim 

válasza:

kedves 2. tehát akkor elég beülnöm a tv elé egy nagy tál kajával és nő az izom ugye? Király, eddig én azt hittem hogy gyakorlatokat is kell végezni amitől nagyobb leszek, de ezek szerint nem.
5/7 anonim 

válasza:

Úgy látom gondok vannak az értő olvasással Levin. Olvasd vissza az utolsó mondatomat!
De képzeld el, ha szar kajákat fog valaki enni, akkor hiába edz, alig fog nőni.
6/7 anonim 

válasza:

Kell nagy súlyos edzés és kaja is. Ennyi. :)
7/7 anonim 

válasza:

Minden izomcsoportra, a leghatékonyabb tömegnövelő gyakorlat, amelyikkel a legnagyobb súlyt mozgatod meg. Mellre és vállra a nyomások. Mellről nyomás, nyak mögül nyomás, fej fölé nyomás kézi súlyzóval. Az oldal/előre/döntött törzsel oldal emelések, állig húzás nem elsősorban tömegnövelő gyakorlat. Persze ez így nem teljesen igaz, mert pl. a tárogatástól is gyakorlatilag a mellizom mérete nől, de az sem alap tömegelő, csak egy kiegészítő gyakorlat. Nagy tömeg a nagy súlyos alap gyakorlatoktól, nyomásoktól húzásoktól jön a leghatékonyabban, nem a kiegészítő gyakorlatoktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!