Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kb mennyi idő múlva látszik...

Kb mennyi idő múlva látszik meg a combon és a feneken az edzés?

Figyelt kérdés

2014. máj. 17. 13:09
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Ok,olvastam és megpróbálom:)) az előbbit nem rád reagáltam.
2014. máj. 17. 14:18
 12/16 Szergej55 ***** válasza:
42%
Sajnálom, de ha évek alatt jön az eredmény, nem fogom azt írni, hogy "holnapra izmos lesz g.có".
2014. máj. 17. 15:08
 13/16 anonim ***** válasza:
60%
Ennyi. Őszinteség kell.
2014. máj. 17. 15:09
 14/16 anonim ***** válasza:
54%
:D a diéta nem egyenlő a fogyókúrával kérdező. Tulajdonképpen megtervezet étrendet jelent. De Sándorzsolt és Szergej leírták nagyjából a lényeget, én csak annyit tennék hozzá hogy a sárga kapszula e-book elolvasása (google / body.builder.hu / android marketen megtalálható) sokat segíthet.
2014. máj. 17. 17:57
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Én három hónap után már láttam magamon változást
2020. jún. 27. 14:02
 16/16 anonim válasza:
100%

49 eves leszek es 4 hónapja kezdtem el konditerembe járni a világ leglaposabb fenekével és legvékonyabb lábaival.A hasamom viszont volt pár hurka.Az első hónap kb ismerkedés volt,edzettem fejetlenül mindenre.A munkám miatt a kovetkező 4 hétet külföldön töltöm ahol nincs konditerem így otthon edzek magam készített sukyokkal és szétválasztottam melyik nap melyik izomcsoport.

A 3.ik hónapban konditerem ismét,már elkezdtem inni fehérjét,tudatodan táplálkozom..eddig sem voltam dagadt,165 cm 62 kg,most a 4.ik hónap után 58 kg vagyok,a popsim egy normális popsi lett amire szívesen húzok bikinit,a combjaim között nincs már 30 centis lyuk és a hasam is alakul.

Azért megjegyzem heti 7 napból 6 ot edzek.

Jövő nyárra gondolom elérem amit szeretnék,de igenis van és lehet változni 4 hónap alatt is 49 évesen!😊

2022. máj. 25. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!