Kb mennyi idő múlva látszik meg a combon és a feneken az edzés?
49 eves leszek es 4 hónapja kezdtem el konditerembe járni a világ leglaposabb fenekével és legvékonyabb lábaival.A hasamom viszont volt pár hurka.Az első hónap kb ismerkedés volt,edzettem fejetlenül mindenre.A munkám miatt a kovetkező 4 hétet külföldön töltöm ahol nincs konditerem így otthon edzek magam készített sukyokkal és szétválasztottam melyik nap melyik izomcsoport.
A 3.ik hónapban konditerem ismét,már elkezdtem inni fehérjét,tudatodan táplálkozom..eddig sem voltam dagadt,165 cm 62 kg,most a 4.ik hónap után 58 kg vagyok,a popsim egy normális popsi lett amire szívesen húzok bikinit,a combjaim között nincs már 30 centis lyuk és a hasam is alakul.
Azért megjegyzem heti 7 napból 6 ot edzek.
Jövő nyárra gondolom elérem amit szeretnék,de igenis van és lehet változni 4 hónap alatt is 49 évesen!😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!