Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kb mennyi idő múlva látszik...

Kb mennyi idő múlva látszik meg a combon és a feneken az edzés?

Figyelt kérdés

2014. máj. 17. 13:09
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
81%
Sok tényezőtől függ: genetika, edzés, étkezés. De semmiképpen ne hetekre számíts, egy jó forma az évek kérdése. Persze hamarabb is látszódik, pár hónap után is, de csodát ne várj!
2014. máj. 17. 13:14
 2/16 Szergej55 ***** válasza:
70%
Úgy 2-3 év, szóval ha véletlenül azt hinnéd, hamar megy, még kiszállhatsz. Bár inkább ne.
2014. máj. 17. 13:26
 3/16 anonim ***** válasza:
80%

Rendes étrend/edzés/pihenő mellett 1 hónap alatt is változhat bőven.

De remélem mashova is edzel mert gondolom nem 1 fenékből és 1(2 combból áll a tested.

2014. máj. 17. 13:26
 4/16 anonim ***** válasza:
56%
1 hónap alatt bőven változhat? Ennél nagyobb baromságot nem is írhattál volna! Még egy férfinél is havi netto 1 kg izom jöhet naturálban, egy nőnél pedig annyi sem, szóval 1 hónap alatt nem sok minden lesz. Nem kell idiótaságot írogatni, ha nem értesz hozzá!
2014. máj. 17. 13:28
 5/16 A kérdező kommentje:
Vékony vagyok, és formasodni szeretnék főleg comb & fenék tájakról szeretném ledolgozni a narancsbört,meg kis izmot felszedni, illetve a derekamat vekonyitani mert nincs alakom
2014. máj. 17. 13:30
 6/16 anonim ***** válasza:
84%

A kérdező 99 %-ban egy kezdő nő,tehat ennyi idő alatt is lehet valami..főleg ha ő is latja magán.

Enyhén demotiváló ez a "2-3" év is hasonlók.

Ne legyen mar ilyen hisztis kislany.

2014. máj. 17. 13:32
 7/16 anonim ***** válasza:
83%

El kellene dönteni mit is akarsz előbb:

Egyszerre nem tudsz fogyni (szálkásodni) és izomban pedig nőni naturálban, mivel különböző étrend kell hozzá. Az egyikhez szálkásító diéta (kalóriadeficitet jelent energetikailag) szükséges, az izomnöveléshez pedig tömegnövelő étrend (kalória plusz).

Olyan meg nincs hogy egyes helyekről fogyás. Nincs helyi zsírégetés, nem lehet szabályozni a zsírledás helyét.

Előbb tömegnövelő étrenddel és kemény súlyzós edzéssel építs izomtömeget, majd utána szálkásító diétával és aerob edzésekkel ( a súlyzós az marad, az nem változik!) leadod a zsírt!

2014. máj. 17. 13:34
 8/16 anonim ***** válasza:
51%
Nem vagyok hisztis, csak nem fogok hazudozni senki kedvéért. Nem lesz egy hónap alatt szinte semmi!
2014. máj. 17. 13:36
 9/16 A kérdező kommentje:
Nem túl jó a diéta, így is vékony vagyok... Egy éve megpróbáltam és nagyon durván néztem ki
2014. máj. 17. 14:14
 10/16 anonim ***** válasza:
59%
Pont azt írtam, hogy előbb tömegnövelő étrend kell. Olvasd el még egyszer amit írtam.
2014. máj. 17. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!