Szállkásítás alatt a fehér rizs ch forrásnak mi a szarért nem jó?
Figyelt kérdés
A bodybuilderen olvastam..
Komolyan már nem tudom mit egyek,barna rizs meg részemről egy okádék..VAGY csak én nem tudom finomra elkészíteni..de már fél éve próbálkozom vele..
2014. máj. 15. 18:30
1/4 anonim válasza:
Pedig jo, mert a napi osszes tapanyag-bevitel szamit. Kicsit gyorsabban szivodik fel, de mivel eleve hussal es zoldseggel esszuk, igy nem gond a magasabb glikemias index.
2/4 anonim válasza:
Pont így vagyok én is a barna rizzsel. 4x próbáltam, ehetetlen lett. Kemény, ha 30 percig főzöm akkor is... és ízetlen. A fehér rizs szerintem is jó, de csak edzés után.
3/4 anonim válasza:
Jó az amúgy is, mert a mennyiség számít, nem az hogy fehér. Ha azzal sem léped át a neked kellő ch mennyiséget akkor ugyanolyan jó. És írtam, hogy nem magában eszed, így a felszívódása lassul.
4/4 anonim válasza:
Egyetértek montezzel.Annyi kiegészítés csak, hogy ne végezz közvetlenül utána aerob edzést.Várj 3 óra hosszát ha lehet.Ha nem, akkor is végezd el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!