Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek milyen ez a...

Szerintetek milyen ez a edzésterv? Hogyan kéne felosztani?

Figyelt kérdés

Sziasztok, 2 napja elmentem konditerembe még csak ismerkedtem a gépekkel, emberekkel de mostmár akkor el szeretném kezdeni komolyabban, néztem neten edzésterveket és találtam ilyet:

Mell: Tárogatás gépen 3x12

Ülve gépen előre kinyomás 3x12

Hát: Szélesfogással fej mögé húzás t-rúddal 3x12

Ülve szűk fogással mellhez húzás evezőgépen 3x12

Váll: Ülve gépen kinyomás 3x12

Gépen ülve oldal emelés két kézzel 3x12

Tricepsz: Lenyomás kötéllel csigán 3x12

Fej mögül szabadsúllyal két kézzel kinyomás 3x12

Bicepsz: Egyenes rúddal két kézzel 3x12

Egykezes súlyzóval kalapács bicepsz 3x12

Láb: Combfeszítés gépen 3x12

Guggolás hack-gépen 3x12

Vádli gépen állva két lábbal 3x12

A gyakorlatot és a sorozat számát természetesen mindig növelni illetve a súlyokat is de mit gondoltok mekkora súllyal kéne kezdenem illetve hogyan felosztva? Pl. hétfő: mell,váll; kedd: bicepsz, tricepsz stb..

Csak nekem az ilyen felosztások picit kevésnek tűnnek ugye mert kb 20 perc alatt meglennék vele sőt lehet még kevesebb. Természetesen a bemelegítés rész mindig megvan előtte illetve az étrend is rendben van.

Nyugodtan jöhet hideg meleg az edzéstervre akár át is írhatjátok ha úgy gondoljátok hogy ezt csinálni semmi értelme nem lenne

Köszönöm szépen!

2014. máj. 15. 15:46
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen sandorzsolt a segítséget! sokat segítettél, és egyébként a pihenőnapokba (nem összesbe csak egy egybe) be lehet iktatni egy kardio edzést is vagy nem ajánlott?
2014. máj. 15. 17:21
 12/14 anonim ***** válasza:
pihenőnapon pihenni kell...
2014. máj. 15. 17:22
 13/14 A kérdező kommentje:
Csak azért mondom mert nekem picit kevésnek tűnik a heti 3 edzés de lehet tényleg így lehet elérni a legjobb eredményt és megfogadom a sandorzsolt tanácsait:)
2014. máj. 15. 17:23
 14/14 anonim ***** válasza:
Tömegeléskor is mehet egy-két kardio edzes, de akkor bele kell számolni a kajába, annyival több kell. De azt ne várd, hogy majd tömeget növelsz és zsírt is leadsz egyszerre. A kardio az tömegeléskor csak a szív, és érrendszer edzésére van. Kalória pluszban nem adsz le zsírt.
2014. máj. 15. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!