Telhet mind kettőre időm?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy freeride mtb venni és nagyon szeretek edzeni és attól félek ha megvenném a biciklit akkor lassan elhagynám mellette a kondit. Szerintetek? Vagy paranoiás vagyok? xD2014. máj. 11. 11:48
1/4 anonim válasza:
Az vagy. Miért ne lehetne a kettőt együtt?
2/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom. :s xd Mondjuk hülyén tettem fel a kérdést mert nem is az a kérdés hogy van-e rá időm mert az én osztom be hanem attól félek hogy elhagyom a biciklizés miatt a kondit pedig nem szeretném.
2014. máj. 11. 12:00
3/4 anonim válasza:
ha elhagyod a kondit, akkor nem szeretted eléggé, így tök mindegy.
4/4 anonim válasza:
El kell dönteni mi a fontos. Kapsz minden nap 24 órát, ezt te osztod be életed végéig illetve amíg egészséges és szabad ember vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!