Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit tegyek a az egyik mellizmo...

Mit tegyek a az egyik mellizmom vmivel erősebb mint a másik. Hogyan tudnám "egy szintre emelni" mind a kettőt? Esetleg dolgozzak mind kettőre ugyan úgy. Vagy amelyik gyengébb arra kicsivel többet. Vagy hogyan?

Figyelt kérdés

2014. márc. 12. 21:22
 1/7 anonim ***** válasza:
ha csak az erővel van gond, akkor az nem baj, dolgozz ugyan akkora súllyal mind2re, és be fogják érni 1mást. Ha méretbeli különbségek vannak, akkor kellene eltérő súlyokkal csinálni. Ez csak azért van, mert kezdő vagy, ahogy a jobb vagy bal kezed is sokkal gyengébb, mint a másik, de idő múlva már nagyon elenyésző lesz. Sok szerencsét.
2014. márc. 12. 23:17
 2/7 anonim ***** válasza:

Mindegy, hogy méretbeli, vagy erőbeli különbség van, akkor sem szabad eltérő súlyokkal dolgozni!

Annyit csinálj, hogy mindíg a gyengébb izomhoz igazítod a súlyt, amivel a gyakorlatot végzed!

2014. márc. 13. 05:46
 3/7 anonim ***** válasza:
57%
2. : Úgy látszik, hogy nem értünk egyet. Nekem pl még úgy mondták, és szerintem is ez a helyes, de nem cáfolom, hogy a tiéd is hatásos lehet. Kérdező, akkor még annyit hozzá tennék az 1. hsz-emhez, hogy próbáld ki mind a 2 módszert ha van elég türelmed rá, és majd rájössz.
2014. márc. 13. 16:03
 4/7 anonim válasza:

Ez egy nagyon jó kérdés. Ugyan ezzel a problémával kűzködöm én is. Már kezdem azt hinni, az egyik mellemben nincs izomszövet, ezért nem fejlődik... Ilyen rendellenesség létezik egyébként. De ahogy olvasgatok itt, látom, elég sokan találkoznak ezzel a problémával, szóval kezdek megnyugodni :D

Próbálkoztam a fentebb leírtakkal, egyelőre még semmi változás. Kicsit ijesztő. Már nem is a látvány érdekel, hanem az, hogy miért van ez. Persze, asszimetria és az egyik izom erősebb a másiknál, stb, de ennyire?! Csak a mellemnél van ez a jelenség

2014. jún. 8. 16:32
 5/7 anonim ***** válasza:

utolsó: ha elbohóckodod, akkor ne várj semmit. Te jobb helyzetben vagy, találkoztam már olyan nővel akinek látszatra ugyan olyan nagy(!) volt mind2 melle, de amikor kicsomagoltam hát az 1ik fele akkora volt és csak ki volt tömve.

Rendesen kezdj el edzeni, és a kisebb melledre keményen edz rá, a másikra meg ne azt csak lazán. Fehérje meg mindent dobj be, amitől tényleg nő az izmod. Ha jól csinálod akkor ha nem is teljesen, de kompenzálódni fognak valamennyire. Most az más kérdés, hogy formában is ugyan olyanok lesznek-e, de most a méretről beszélünk. A forma jöhet utána

2014. jún. 8. 21:31
 6/7 anonim válasza:
Végre egy korrekt válasz, köszönöm. Nem, nem akartam elbohóckodni, nagyon is érdekel, máskülönben nem írtam volna. Rajta vagyok, tényleg. Ami tőlem telik, mindent megteszek. Már egy ideje úgy csinálom, hogy a gyengébb mellre jobban és többet edzek. A fehérjéről annyit, hogy max az étrendemből nyerem ki. Szóval nem szedek/iszok semmilyen tömegnövelőt, vagy hasonlót. Leget, nem ártana, de számomra ez nagyon idegen. Ha nélkülözhető, kő kemény edzéssel szeretném elérni azt, ami fejben már megszületett. Pedig pláne nekem nem ártana valamilyen tömegnövelő, mert iszonyú gyors az anyagcserém, de úgy látom, eddig oké minden, csak a mellem rosszalkodik... Ezért az ijedelem és az értetlenség
2014. jún. 9. 01:30
 7/7 anonim ***** válasza:

nyugodtan igyál fehérjét, vagy akár tömegnövelőt ha vékony testalkatú vagy, nem lesz tőle semmi bajod. Ez nem szteroid, csak sok birka nem ért hozzá és beállítja rossz cuccnak. Nem károsabb, mint bármelyik gyümölcs-zöldség amit a boltokban kapsz, azok se természetesek, vagy úgy a mai összes termék. De ha te étrendből be tudod vinni, akkor okés, de nem hiszem hogy lenne kedved megenni 20 tojást naponta, és pénzed se. Csak hogy értsd :)

De a www.body.builder.hu -oldalon utána tudsz olvasni (és nem reklámból írtam)

2014. jún. 9. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!