Mit tegyek a az egyik mellizmom vmivel erősebb mint a másik. Hogyan tudnám "egy szintre emelni" mind a kettőt? Esetleg dolgozzak mind kettőre ugyan úgy. Vagy amelyik gyengébb arra kicsivel többet. Vagy hogyan?
Mindegy, hogy méretbeli, vagy erőbeli különbség van, akkor sem szabad eltérő súlyokkal dolgozni!
Annyit csinálj, hogy mindíg a gyengébb izomhoz igazítod a súlyt, amivel a gyakorlatot végzed!
Ez egy nagyon jó kérdés. Ugyan ezzel a problémával kűzködöm én is. Már kezdem azt hinni, az egyik mellemben nincs izomszövet, ezért nem fejlődik... Ilyen rendellenesség létezik egyébként. De ahogy olvasgatok itt, látom, elég sokan találkoznak ezzel a problémával, szóval kezdek megnyugodni :D
Próbálkoztam a fentebb leírtakkal, egyelőre még semmi változás. Kicsit ijesztő. Már nem is a látvány érdekel, hanem az, hogy miért van ez. Persze, asszimetria és az egyik izom erősebb a másiknál, stb, de ennyire?! Csak a mellemnél van ez a jelenség
utolsó: ha elbohóckodod, akkor ne várj semmit. Te jobb helyzetben vagy, találkoztam már olyan nővel akinek látszatra ugyan olyan nagy(!) volt mind2 melle, de amikor kicsomagoltam hát az 1ik fele akkora volt és csak ki volt tömve.
Rendesen kezdj el edzeni, és a kisebb melledre keményen edz rá, a másikra meg ne azt csak lazán. Fehérje meg mindent dobj be, amitől tényleg nő az izmod. Ha jól csinálod akkor ha nem is teljesen, de kompenzálódni fognak valamennyire. Most az más kérdés, hogy formában is ugyan olyanok lesznek-e, de most a méretről beszélünk. A forma jöhet utána
nyugodtan igyál fehérjét, vagy akár tömegnövelőt ha vékony testalkatú vagy, nem lesz tőle semmi bajod. Ez nem szteroid, csak sok birka nem ért hozzá és beállítja rossz cuccnak. Nem károsabb, mint bármelyik gyümölcs-zöldség amit a boltokban kapsz, azok se természetesek, vagy úgy a mai összes termék. De ha te étrendből be tudod vinni, akkor okés, de nem hiszem hogy lenne kedved megenni 20 tojást naponta, és pénzed se. Csak hogy értsd :)
De a www.body.builder.hu -oldalon utána tudsz olvasni (és nem reklámból írtam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!