75 Kg Tömegnövelő étrend. Mit kellene javítanom rajta?
Hali.
75 Kg vagyok,eddig össze-vissza ettem,bár nem is sokat,elég vékony voltam,de úgy vettem észre azért könnyebben jön fel a tömeg (január-április 11 kg)
A következő étrendet szedtem össze,napi 1000 Ft környékén lenne tápkieg nélkül.
8:00
100g zabpehely
11:00
50g csirkemell
125g rizs
káposzta (még nemtudom hány g,erre még nem számoltam)
-edzés kaja után 1 órával)
-Edzés után majd egy turmix
Rá fél óra:
50 g csirkemell
125g rizs
zöldség
17:00
250g tojás
Mellé paradicsom
20:00
Sovány túró 250 g
Joghurt 250g
Ez összesen 170g fehérje(igaz ezt fehérjeporal számoltam)
50g zsír,de mellé még jön omega 3,lenmagolaj,szóval a testsúllyal meg fog egyezni(remélhetőleg)és kb 350 g ch
Szeretném,ha segítenétek nekem,mit kellene ebben javítanom? A CH igen kevésre jött ki :S
Ez teljesen rossz.Te uyg tervezed h csak 11-kor viszed be az elso feherje adagot? az is csak 50gramm-vagyis10gramm feherje.
CSirkebol mindig 100 grammot kene enned minimum.
Estere meg a jogurt nemjo.Pont lefekves elott kell a zsirszegeny turo(kazein).Nem pediga mu,agyoncukrozott zsiros edesseg!.
Tisztakajakat egyel.vigyelbe napi 2500ch-t.Aztan vegyel le belole,vagy emelj meg rajta attol fuggoen hogyan hizol.
Ja hát meg a túró estére lenne,lefekvés előtt kb 1 órával.
Egyébként miért 100g csirke a minimum?(Erről nem olvastam sehol,szeretném megtudni)
Jó lesz, akkor, ha reggel is megy protein. A joghurt meg nem halálos, főleg tömegeléskor, nem ezen fog múlni a forma, kedves előző kommentelő.
A 100g csirke-minimum meg óriási baromság!!!! Az a lényeg, hogy a NAPI bevitel meglegyen fehérjéből, zsírból és ch-ból. Hogy ez nem pont egyenletesen oszlik el, az tökéletesen mindegy!
ÖÖ igen,direkt edzés előttre pakoltam a rizs csirkét, fel-és újra töltésként.
De gondolkodom rajta,hogy még be kellene rakni egy Ch dús kaját délutánra,csak akkor az időpontok csúsznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!