Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 75 Kg Tömegnövelő étrend. Mit...

75 Kg Tömegnövelő étrend. Mit kellene javítanom rajta?

Figyelt kérdés

Hali.

75 Kg vagyok,eddig össze-vissza ettem,bár nem is sokat,elég vékony voltam,de úgy vettem észre azért könnyebben jön fel a tömeg (január-április 11 kg)

A következő étrendet szedtem össze,napi 1000 Ft környékén lenne tápkieg nélkül.

8:00

100g zabpehely

11:00

50g csirkemell

125g rizs

káposzta (még nemtudom hány g,erre még nem számoltam)

-edzés kaja után 1 órával)

-Edzés után majd egy turmix

Rá fél óra:

50 g csirkemell

125g rizs

zöldség

17:00

250g tojás

Mellé paradicsom

20:00

Sovány túró 250 g

Joghurt 250g

Ez összesen 170g fehérje(igaz ezt fehérjeporal számoltam)

50g zsír,de mellé még jön omega 3,lenmagolaj,szóval a testsúllyal meg fog egyezni(remélhetőleg)és kb 350 g ch

Szeretném,ha segítenétek nekem,mit kellene ebben javítanom? A CH igen kevésre jött ki :S

2014. máj. 9. 22:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Ez teljesen rossz.Te uyg tervezed h csak 11-kor viszed be az elso feherje adagot? az is csak 50gramm-vagyis10gramm feherje.

CSirkebol mindig 100 grammot kene enned minimum.

Estere meg a jogurt nemjo.Pont lefekves elott kell a zsirszegeny turo(kazein).Nem pediga mu,agyoncukrozott zsiros edesseg!.

Tisztakajakat egyel.vigyelbe napi 2500ch-t.Aztan vegyel le belole,vagy emelj meg rajta attol fuggoen hogyan hizol.

2014. máj. 9. 23:22
 2/11 A kérdező kommentje:
Lehagytam, reggel a zab mellé menne 30 g protein is,ill estére a túrót joghurttal keverném össze.
2014. máj. 9. 23:30
 3/11 A kérdező kommentje:

Ja hát meg a túró estére lenne,lefekvés előtt kb 1 órával.

Egyébként miért 100g csirke a minimum?(Erről nem olvastam sehol,szeretném megtudni)

2014. máj. 9. 23:36
 4/11 anonim ***** válasza:

Jó lesz, akkor, ha reggel is megy protein. A joghurt meg nem halálos, főleg tömegeléskor, nem ezen fog múlni a forma, kedves előző kommentelő.

A 100g csirke-minimum meg óriási baromság!!!! Az a lényeg, hogy a NAPI bevitel meglegyen fehérjéből, zsírból és ch-ból. Hogy ez nem pont egyenletesen oszlik el, az tökéletesen mindegy!

2014. máj. 10. 05:25
 5/11 anonim ***** válasza:
Nekem jónak tűnik, bár én személy szerint nehezen bírnám hosszú távon ha délután 1-2 körül eszem utoljára ch-t de te előtte viszont eszel rendesen ami jó mert van kraft az eddzéshez utánna meg újratöltesz. én a zsírokat az eddzést követő étkezés után kezdeném el bevinni és akkor nagyon, fsza szerintem, de te tudod.
2014. máj. 10. 07:20
 6/11 A kérdező kommentje:

ÖÖ igen,direkt edzés előttre pakoltam a rizs csirkét, fel-és újra töltésként.

De gondolkodom rajta,hogy még be kellene rakni egy Ch dús kaját délutánra,csak akkor az időpontok csúsznak.

2014. máj. 10. 11:21
 7/11 A kérdező kommentje:
Mellesleg próbáltam egy változatosabb étrendet összerakni,ezért nincs napi 5 csirke rizs. Hamar megunom a kajákat,ha ugyan azt kell enni egyfolytában.
2014. máj. 10. 11:33
 8/11 anonim ***** válasza:
Ha a szamok igy vannak akkor ez teljesen jo lesz. Sok sikert!
2014. máj. 10. 13:18
 9/11 Szintiszoli123 ***** válasza:
Minden OK a fentiekkel, csak eszembe jutott: biztos, hogy az edzés előtt 1 órával elfogyasztott rizs adja a kraftot az edzéshez. Ekkora mennyiségű kajának nem túl rövid ez az idő?
2014. máj. 10. 14:07
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy rövid. Nálunk az edző közvetlenül edzés előtt betol egy nagy pizzát és simán edz vele, és a formáját meg sem közelíti senki. Simán mehetne akármikor versenyre egy kis barnítóval. Ennyi. Nem ezen múlnak a dolgok!
2014. máj. 10. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!