Hogyan igyam meg a szójafehérjét?
Miért vettél 100%-os ízesítetlen szójafehérjét? :-)Ok, hogy olcsó, de gondolhatod, hogy szar is, ráadásul ilyet nem veszünk, legalább félig lett volna tejsavó.
Én a helyedben nem erőltetném, add oda valakinek és vegyél egy normálisat. Annak semmi értelme, hogy öklendezel tőle, valószínűleg a gyomrod se akarja bevenni. Én tuti ezt csinálnám, nem gyötörném magam. Szóját meg ne vegyél, ha meg esetleg nem tudsz nagy kiszerelésben egyfajta ízt inni, vegyél pl. kétkilósat, ízesítettet.
ja, hát még ezt pluszban ízesíteni már nem nagyon lehet, sajnos az úgy szar, ahogy van. Ha nem bírod meginni, akkor hagyd a francba, vagy max ócsóér próbáld meg elpasszolni, lánynak max.
Vagy vegyél normális tejsavót esetleg, és keverd a kettőt. Talán javít valamit a helyzeten.:-)
Ja, inkább ne is mondd el senkinek! :-)
De én azt csinálnám, hogy vennék tejsavót, és raknék abból is, ha már mindenképpen meg akarod enni. Úgy nem annyira gáz, úgy 70-30 arányban. :-)
Nézelődjetek folyamatosan a piacon, vannak jó akciók normális fehérjékre is, a biotech-nek is szokott pl lenni outlet napjuk, ne a legtrébb löttyöket vegyétek meg. A borsófehérje is kemény. :-)
Van ismerősöm aki borsó-tejsavót árul, és nem sokkal olcsóbb, mint egy normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!