Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hozza ertő válaszát várom...

Hozza ertő válaszát várom illetve tanácsokat adnátok?

Figyelt kérdés
21 éves vagyok(185/90 erős testalkatú van rajtam kevés felesleg.) kb 1eve abból komolyabban 5-6 hónapja edzek itthon, latható változás rajtam de most, h nyár van szeretnem kicsit megdobni magam. Soha nem szedtem semmit se, csak rendes étkezést tartom be edzések melle.Ismerősöm Creatin Phosphate-t ajánlotta kicsit utána olvastam de elvileg a monohydrát hatasosabb, ismerősöm azt mondja phosphate száraz izmot hozna viszont a monohydrát vizesítene..Én néztem bedurrantókat is pl Hot Blood-ot elvileg abban van 5 fele creatin.. ismerősöm véleménye arról, h csak felpörget edzésnél és csak bedurranást fokozza nem marad meg úgy mint a creatin phosphate. Vegül is tanácstalan vagyok ezzel kapcsolatban, hogy mi az ami nekem hasznos is lenne.. valaki esetleg tudna tanácsot adni, h mi is az amit én keresek? (szterok kilőve!)

2014. máj. 6. 12:56
 1/6 anonim ***** válasza:
szerintem elsõkörben sok sok olvasásra lenne szükséged, hogy tudd is mi pl az hogy creatin, és mit csinál a szervezetben, mi a szerepe stb stb...
2014. máj. 6. 13:00
 2/6 anonim ***** válasza:
fogyni szeretnél vagy izmosodni?
2014. máj. 6. 13:01
 3/6 anonim ***** válasza:
ha már nagyon kreatin akkor vehetsz akár egy tömegnövelőt amiben van kreatin. miket hogy kajálsz?
2014. máj. 6. 13:01
 4/6 A kérdező kommentje:

1/ Igazad van tudom nem is tagadom, hogy buta vagyok a dologban rengeteget kell még tanulnom testépítéssel kapcsolatban.

2/ Hogy mondjam.. nekem nincs problémám testemmel látható rajtam felesleg de nem az a kellemetlen(kinek mi..) erős testalkatom van erős csontozatú vagyok, van pici hasam, comb, derekamon felesleg kb ilyen 1cm :D jo vicces tudom, de kérdésre válasz izmosodni!

3/ Reggelire altalban főt tojast eszek meg tarját illetve omlettet zsir es olaj nelkul, napkozben rizs/csirkemell kb napi 3-4 etkezesel 6 utan nem szoktam enni max gyumolcsot. cukros lisztes dolgokat kerulom.

2014. máj. 6. 13:13
 5/6 anonim ***** válasza:

ha meg van a napi 2g tskg fehérje és alkattol függő megfelelő mennyiségű szénhidrát plusz vitamin és ásványi anyag komplex akkor utána a következő képen raknám sorrendbe

fehérje utána aminok utána jönnek az edzés utáni durrantók és kreatinok egy helyen ha mostanában nincs kedved edzeni vagy fáradékonyabb vagy akkor egy durantót ajánlanék ha erősödni szeretné egy picit meg nőni akkor kreatint de a kreatinokból nem lehet tudni hogy mi válik be például nekem a sima monohidrát se erőt se tömeget nem hozott nagyon pedig levittem az egész kúrát de faszán bevizesedtem tőle a creator meg engem nagyon megdobott erőben de ugy maga a creator tömeget nem igazán hiszem hogy hozz viszont keményebb edzéseket tudtam vele tolni nagyobb súlyokkal ami meg hozz lényeg a lényeg nem lehet tudni hogy neked melyik fajta kreatin működik jobban szerintem minimum az emberek 90%ának működik a monohidrát ami ár érték arányban a legjobb, zsírosodni nem nagyon fogsz tőle inkább vizesedni de ha van heti 2 egy órás kardiód akkor ki is nyomod avval magadból a vizet remélem hogy segítettem

2014. máj. 6. 13:23
 6/6 A kérdező kommentje:
Koszonom valszt!
2014. máj. 6. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!