1/9 anonim válasza:
én edzek mindig bicepsz tricepsz edzésnél igyis hogy eléggé szétvannak a csuklóim
2/9 anonim válasza:
nekem 2 indokom van rá az egyik az hogy a vékony alkar ki emeli a felkart mert optikailag nagyobbnak hat a felkar egy vékony alkar mellett mint egy vastag alkar mellett másrészről a fogás erő ami nekem fontos az jön a felhúzástól nagy súlyos csuklyázástól súlyozott húzódzkodástól attól viszont nem lesz hatalmas alkarod szóval nekem pont jó :) ui: nincs cingár alkarom átlagos még így is hogy csak a hátnál kap stimulust
3/9 anonim válasza:
Én is csak ímmel-ámmal szoktam edzegetni rá néha, hogy őszinte legyek. Amíg nem lesz feltűnően vékony, nem rohamozom meg heti 2x, pedig elméletileg lehetne.
4/9 anonim válasza:
Azert nem edz sok profi sem alkarra, mert sok gyakorhat terheli alapbol az alkart annyira hogy az elegendo.
5/9 anonim válasza:
Én egy időben edzettem de igazából lusta vagyok. Hasat is kihagyom néha :( de hát így is elég sokat edzek. Bár az is igaz, hogy néha mezei súlyzózás után is eléggé érzem az alkarom meg húzódzkodni is szoktam.
6/9 Xyrot válasza:
Valóban sokan hanyagolják, bár szerintem fontos és hasznos alkarra is edzeni! Én heti 1x-2x edzek alkarra! Aki írta, hogy bicepsz-tricepsznél szokott..szerintem az annyira nem jó mert akkor már a teljes karod meg van dolgoztatva..inkább olyan napon amikor nincs úgy igénybe véve..:)
7/9 A kérdező kommentje:
Én is lenyomom mindig alkarra is, csak itt mióta itt vagyok a válaszadók közt /(évek) bár nem ez a kedvenc témaköröm itt inkább csak nézelődöm, ahányszor edzésterves kérdést látok, valahogy az alkart soha senki nem említi, aztán már kíváncsi voltam.
2014. máj. 6. 20:02
8/9 anonim válasza:
Én szoktam rendszeresen,akkor ugye vagyok valaki?:)
9/9 anonim válasza:
Én is edzek rá minden karedzés végén 2 gyakorlat csuklófelhúzás és csuklóbehúzás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!