Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha a gyorsan felszívódó...

Ha a gyorsan felszívódó tejsavó proteinembe teszek gyorsan felszívódó szénhidrátot (Carb-F), az nem fog zsírosítani?

Figyelt kérdés
185kg/92kg vagyok, van rajtam zsírfelesleg, ezért kezdtem el edzeni.
2014. máj. 6. 08:39
 1/7 anonim ***** válasza:
a napi össz kalória beviteled függvényében gyarapodsz vagy szàlkásodsz.
2014. máj. 6. 08:51
 2/7 A kérdező kommentje:
De edzés után szükség van szénhidrátra én úgy olvastam
2014. máj. 6. 08:54
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem fog zsirositani de csak edzes utan idd
2014. máj. 6. 09:11
 4/7 anonim ***** válasza:
a fehérje és a zsír eszenciális tápanyagok, a szénhidrát nem az így konkrétan sosincs rá szükség, ha a másik 2 tápanyag megfelelõ mennyisége megvan. Ez a ch kell az edzéshez pusztán a legelterjedtebb, legköltséghatékonyabb testépítõ dogma... én pl ketogén tömegnöveléssel kísérletezem már 4. hónapja, nagyon úgy fest, hogy sikerrel...
2014. máj. 6. 09:55
 5/7 anonim ***** válasza:

Ezt eleve így szokták csinálni, nem igazán fog ésszerű mennyiségű gyors ch zsírosítani főleg nem edzés után.

Az alrészt viszont nem értem. Ha azért kezdtél el edzeni, mert van rajtad zsírfelesleg, akkor neked az ésszerű a szálkásító diéta volna, ahol nem igazán szoktak már gyors ch-t tenni az edzés utáni turmixba sem. Sőt, valakik egyáltalán nem gondolják a gyors ch-ról, hogy bármikor is jó volna, valakik pedig ampack az összesről, mint pl. a 4-es. Meg lehet szívlelni a tanácsát, ha gondolod.

2014. máj. 6. 10:13
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, és a szálkásító diéta miből áll?
2014. máj. 6. 18:37
 7/7 anonim ***** válasza:
Olvass utána. Ha ilyen alap dolgokat nem tudsz, akkor fölösleges vaktában csinálnod ezt a sportot. Sárga Kapszula, olvasd el.
2014. máj. 6. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!