Mi a különbség a marha fehérje és a tejsavó közt?
Az viszont eléggé el van sumákolva mibol van a marhafeherje.
"Hydrolized beef protein" ez azt sejteti higy hydrolizaljak a marhahúst kiszedik a feherjetartalmat. de ha valaki kicsit utánanéz az interneten rajon hogy ilyen eljaras nem letezik.
Ellenben hidrolizált kollagén létezik. Nagy valoszinuseggel azt raknak a dobozba. Ami pedig nem a legjobb feherjeforras. Ezt bizonyitja az a teny is hogy a scitec ennek nem teszi kozzé az aminosav osszetételét.
En nem vennék marhafehérjét.
Én pl. befosok a tejtől... :D De ha nem fosnék be tőle, akkor sem innám. Ahogy az előző is írta, elég érdekes dolgokat művelnek a tejtermékek a szervezetben, akkor is, ha nem vagy laktózérzékeny.
A marhafehérje minőségére viszont sok panaszt olvasni, ráadásul még drága is. Én pl. a tojásfehérjét használok, hobbiszinten nem rosszabb a tejsavónál, és ha nem puccos márkát veszel, olcsóbb is mint a tejsavó.
“ Marhafehérje
A marhafehérje a laktózérzékenyek másik nagy kedvence. Főként kötőszöveti fehérjét vagy specifikus aminosav spektrummal rendelkező kollagént tartalmaz. Emiatt a tejsavó fehérjével ellentétben nem igazán alkalmas izomépítésre. Épp ezért, ha az erősödés a cél, jobb valami mást kipróbálni. Azonban, ha fontos számodra az ízületeid, a hajad, a körmöd és a bőröd egészsége, mindenképp szedj kollagént. A kollagén bizonyos szintig lassítja a bőröregedést, feszesít és csökkenti a ráncokat. Emellett, hozzájárul az ízületek és a porcok egészséges működéséhez. [30]
A marhafehérje ideális:
Fiatalos, ráncok nélküli bőrre vágyó nőknek és férfiaknak egyaránt.
Ízületi problémákkal és mozgásszervi bajokkal küzdőknek.”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!