A cukor befolyásolja az izomnövekedést?
Üdv
Tömeget növelek, az étrend viszonylag rendben, a kérdésem az, hogy az étrenden kívüli cukor fogyasztás, mármint ha megvan a napi 5 étkezés, megvannak a szükséges makrotápanyagok, viszont ha ezen kívül eszek cukrot (pl. iszok kólát)akkor az az izomregenerálódásába nem okoz problémát? (a fölösleges zsírrral tisztában vagyok,d e nem ez a kérdés)
Köszönöm a válaszokat, de légyszíves az egyébkérdéseket ne itt kérdezzétek, hanem nyissatok neki kérdést.
Az én kérdésem az, hogy az étrenden kívüli plusz cukor fogyasztás befolyásolhatja e negatív irányba az izomnövekedést.
Neked meg a basic tudásod hiányos.
Nekem mondod, hogy brosciences?
Egyrészt, te linkelsz tesztoteron(pont)hu-ról, másrészt a hátam mögött van már néhány felsőoktatási év, és igen, ebben a témában, mielőtt megkérded. Harmadrészt-és ez nálam most tényleg kiverte a biztosítékot-jól olvasom, hogy te most érettségizel? Hány éves is vagy? Magyarul most fejezed be a gimit (jobb esetben). Ergó sem felsőoktatási, szakmai tapasztalat meg aztán végképp nincs mögötted egy kanyi év sem. Érdekes, én mondjuk a vehemenciád alapján 26-32 évesnek gondoltalak eddig, na mind1. Hát kérlek, ez számomra elég sok mindent tisztázott. Például azt, a heves és lázadó személyiségeden kívül, hogy miért keversz alap dolgokat, valamint miért siklasz át, miért nem válaszolsz olyan érveimre, amik amúgy szintén alap dolgok. Valszeg azért, mert nem vagy velük tisztában. Szép és jó, hogy ekkora létedre már ennyi mindennek önszorgalomból utána néztél, ezért elismerésem. Ha hozzá veszem, hogy a korodbeliek itt szokták kérdezgetni, hogy hogyan kockásítsák a hasukat, akkor tényleg, le a kalappal. Mindig is lenyűgözött az intelligencia, a tanulásra való hajlam. Viszont értelmesebbnek érezném a vitát egy olyannal, aki legalább letett már volna egy alap élettan vizsgát, elolvasta volna az ehhez szükséges alapvető szakirodalmat, stb. nem pedig fogta magát, és célzottan utánanézett kb. kizárólag azoknak a témáknak, amik őt érdeklik, megtartotta azokat az infókat, amik neki tetszenek, miközben alapvető adatoknak meg ellent mond illetve nincs tisztában velük.
Mert ez így nekem nem tűnik másnak, mint hogy egy tudálékos sulis srác utánanézett egy részletének a azon dolgoknak, amelyek konkrétan az ő kedvére valók (na de azt aztán nagyon tudja nyomni), a többire meg legyint.
Mehet a radikális okoskodás meg bizonygatás, de én ezt így, ezen körülmények tudatában nem tudom komolyan venni, srry, és hidd el, nagyon sokan mások sem. Attól hogy ők nem adnak hangot neki, attól még vannak szép számmal, efelől biztosíthatlak.
Legalább vennél vissza egy kicsit, mert így még nagyobbak ezek a koppanások, mikor öngólt lősz magadnak, aztán nagyban sunnyogsz róla.
az anabolikus ablak-tisztanemtiszta es hasonlok azok mind broscience.
Lyle Mcdonald irasat linkeltem aki az egyik leginteligensebb személy a testépítésben. Soha nem ir egy alaptalan dolgot sem.
Amikor kapsz egy jo indoklast azt altalaban leszarod mert nem egyezik a tieddel. Te viszont kicsit tuldramatizalod a dolgokat. Van mar ket eretseggi vizsga a hatam mogott most a maradek jon.
Amiket te irsz azok tipikus broscience-ek. Tanulmanyok bizonyitjak hogy sportolok nem tudnak cukrot tarolni zsirszovetben kiveve az extrem eseteket amit mar korabban emlitettem.
Bocsi de ez itt nem egy vitaklub.
Én azt irom le ami fontos es amire figyelnie kell valakinek ha eredmenyeket akar. Megismetlem Magasrol lefosom ki vesz engem komolyan ha te csak azert napi 6 atomtiszta kajat eszel es soha semmi cukrosabbat mert azt hiszed hogy az abban levo inzulin rossz hatassal lesz a testkompoziciodra. Akkor hidd azt. De ettől különbeg a fejlodesben nem lesz.
Az, hogy lesz4rod a másikiktól kapott jó indoklást, érvet alátámasztással, hiába van ott, meg átmész rajta, rád is nagyon jellemző, ne aggódj.
"Az alap elettan vizsga nem tudom miert annyira fontos de van mar a hatam mogott egy 98-as angol 93-as matek kozeperettsegi es egy eleg magas pontszamu angol felsofoku nyelvvizsga." Ezt meg sem hallottam. Mondjuk azért, mert ha már ebben a témában vitatkozol, akkor illene legalább valami hasonlónak meglennie, illene legalább ilyen szinten értened hozzá és akkor nem írnál ilyen egetverő baromságokat, hogy az inzulinreceptor lesz tápanyagfelvevő edzés hatására, nem sz4rnád le a hormonok fontosságát ennyire, nem mondanád ezt az együnkmindent marhaságot.
A többi pontszámod meg szerintem senkit nem érdekel, tök irreleváns, lesz4rom az érettségidet, azt is, ha emelt biológiát teszel, tök mindegy. Nekem is hasonlók voltak, a felsőfokúm is már réges-rég megvan. Szóval ezzel nem tudom, mit akartál.
Érettségi, :D, sokan becserélnének akár 3-ra egy vizsgaidőszakot, te is meglátod majd, ne aggódj. Aztán majd mondd el, hogyan sikerült az élettan szigorlat.
Ja, és tudod, mi a baj ezekkel a linkelgetésekkel? Az, hogy pl. csak a humán élettanban naponta 150-200 kisebb-nagyobb felfedezést tesznek. Igen, konkrétan kb. ennyit, nem nagyzoltam, és mindezt próbálják alátámasztani, bizonyítani és elbírálni, hogy ugyan bekerüljön-e az alap és általánosan elfogadott szakirodalomba.
Szóval az, hogy jön egy újkeletű elképzelés, és van egy elég népes tábora, az még engem nem fog feltétlenül meggyőzni. Nézd meg, egy orvos doktor egyenesen és ésszerűen levezeti neked, hogy a paleó miért jó, miért tökéletes, miért az ultimate út az egészséghez, alig találnál rajta hibát, míg egy másik, ugyanúgy orvos doktori címet szerzett ember megmondja, hogy baromság, és mindenhol belecáfol az előzőnek, ahol éri, érvekkel alátámasztva.
Szóval ennél nekem több kell, hogy letérjek a jól megszokottról, mert ha eddig mindenkinek hallgattam volna a saját észérveire, akkor lettem már volna én azóta paleós, vegán, vagy követtem volna a te elméletedet, de nem tettem, mert amíg nem bizonyít nekem ennél kifejezettebben egy új eszme, addig köszi, nem, max. megfigyelem. Nem érdekel mennyire ésszerűen adja elő az a csoport ember a saját véleményét 1:500 arányban. Főleg, ha magamtól is bele-bele tudok kötni a logikájába. Ezeknek az elméleteknek bele tudok, a tiedbe meg főleg, szal egyelőre kösz, nem, marad a figyelemmel kísérés. És amíg ilyen extrém radikálisan adod elő, ahogy szoktad, addig a közvéleménytől se számíts túl sok befogadásra, bár ez gondolom valamennyire érezhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!