A nem teljes értékű fehérjék (pl. növényi) mitől nem olyan jók? Nem úgy szívódnak fel, vagy mi? És mik sorolhatók még ide?
Figyelt kérdés
2014. máj. 1. 14:48
2/5 anonim válasza:
A cikk túloz egy kicsit.Valóban jobb az aminosavprofilja az egymással kombinált növényi táplálékoknak,és előnyösebb a szervezet számára,de az izomépítés nem függ ettől ennyire szigorúan.
3/5 Szintiszoli123 válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__testepites__5611..
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__testepites__5602..
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__testepites__5598..
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__testepites__5584..
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__testepites__olda..
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__testepites__5540..
Van még jó pár. Használd a GYK keresőjét!
4/5 Szintiszoli123 válasza:
5/5 anonim válasza:
A leucin az az aminosav ami tenylegesen elinditja a feherjeszintezist.
A husokban sokkal tobb van ebbol mint a novenyekben.
Ha valaki vegan akkor erdemes bcaa-val kiegesziteni az etkezeseinket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!