Lehetséges durván lehúzni a testzsírt?
Üdv.
Lehetséges, hogy durván lemenjen a testzsír %-om 2 hét alatt ?
18%-ról 15.5%-ra kb. ?
Nem vagyok izmos, vastag csontozatú vagyok. Nem az a célom, hogy minél több izom maradjon mivel nincs. Egyelőre nem akarok tömegelni azt majd máskorra tervezem.
Magas fehérjével és kevés CH-val.
Heti 5-6 Aerob edzéssel és zsírégetővel
meg súlyzós edzéssel lehetséges ?
A testzsírszázalék pont hogy az izom-zsír arányra mutat, tehát ha te fogysz zsírból és izomból is egyaránt, a testzsír lehet ugyanakkora vagy még nagyobb is. Ez csak a 15,5% mondom, nemtudom miért pont ennyi kell.
A másik, 2 hét alatt én a ch mennyiségemet nem tudnám behatárolni, egy 80kg embernél meg 3% testzsírcsökkenés 2,4 kg tömeget jelent (zsírban, feltételezzük hogy az izom marad). Ez egy hét alatt 1,2 kg. Matematikailag nem lehetetlen, de hogy megtudod e csinálni, azt nem tudom.
Mindent beleadok ha bele döglök is :)
Minden nap menne egy Aerob edzés Hétfőtől-Szombatig
0,5 x tskg CH + Kis aminosav
3-4 x tskg Fehérje
Full Blast Zsírégető + L-Carnitin + HCA-Chitosan (extraként)
Meg Vitamin
2 hét alatt 18%-ról 15%-ra le kell mennem :) Ez a cél.
Nah ez az ami 2 hét alatt elég nehéz meghatározni. Vannak kalkulátorok, de azok igencsak viszonyításként szolgálnak.
kaloriabazis.hu , regisztrálsz, megadod az adataidat és hogy mennyit szeretnél fogyni mennyi idő alatt, napi kajádat feltudod vinni meg hogy milyen edzések voltak stb.. Jópofa meg minden, de hát az se teljesen pontos. A profiknak is kikell tapasztalni saját testüket, hogy mire hogy reagálnak és mennyi kaja kell nekik.
értem, köszönök mindent.
Mentek a zöld kezek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!