Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Lehetséges durván lehúzni a...

Lehetséges durván lehúzni a testzsírt?

Figyelt kérdés

Üdv.

Lehetséges, hogy durván lemenjen a testzsír %-om 2 hét alatt ?

18%-ról 15.5%-ra kb. ?

Nem vagyok izmos, vastag csontozatú vagyok. Nem az a célom, hogy minél több izom maradjon mivel nincs. Egyelőre nem akarok tömegelni azt majd máskorra tervezem.

Magas fehérjével és kevés CH-val.

Heti 5-6 Aerob edzéssel és zsírégetővel

meg súlyzós edzéssel lehetséges ?

2014. ápr. 30. 15:25
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

A testzsírszázalék pont hogy az izom-zsír arányra mutat, tehát ha te fogysz zsírból és izomból is egyaránt, a testzsír lehet ugyanakkora vagy még nagyobb is. Ez csak a 15,5% mondom, nemtudom miért pont ennyi kell.

A másik, 2 hét alatt én a ch mennyiségemet nem tudnám behatárolni, egy 80kg embernél meg 3% testzsírcsökkenés 2,4 kg tömeget jelent (zsírban, feltételezzük hogy az izom marad). Ez egy hét alatt 1,2 kg. Matematikailag nem lehetetlen, de hogy megtudod e csinálni, azt nem tudom.

2014. ápr. 30. 15:34
 2/16 A kérdező kommentje:

Mindent beleadok ha bele döglök is :)

Minden nap menne egy Aerob edzés Hétfőtől-Szombatig

0,5 x tskg CH + Kis aminosav

3-4 x tskg Fehérje

Full Blast Zsírégető + L-Carnitin + HCA-Chitosan (extraként)

Meg Vitamin

2 hét alatt 18%-ról 15%-ra le kell mennem :) Ez a cél.

2014. ápr. 30. 15:38
 3/16 anonim ***** válasza:
Rendben, ahogy érzed, viszont ha annyira leviszed a kalóriabevitelt (ch+fehérje+zsír) hogy alapanyagcsere alá mész, akkor nem fogsz fogyni!
2014. ápr. 30. 15:47
 4/16 A kérdező kommentje:
minden nap jókat WC-zek ha erre célzol :D
2014. ápr. 30. 15:51
 5/16 anonim ***** válasza:
Nem teljesen erre akartam célozni. A szervezet akkor is eléget x energiát ha nem csinálsz egésznap semmit. Ez az alapanyagcsere. Ha ez alá mész, akkor a szervezet tartalékra veszi magát, az anyagcsere lelassul, bár persze fogyhatsz, de utána amint elkezdesz visszatérni a megszokott étrendedhez, csúnyán hízhatsz.
2014. ápr. 30. 15:55
 6/16 A kérdező kommentje:
és hogyan ne menjen ez alá ? :) Mi lenne a tanácsod ?
2014. ápr. 30. 15:57
 7/16 anonim ***** válasza:

Nah ez az ami 2 hét alatt elég nehéz meghatározni. Vannak kalkulátorok, de azok igencsak viszonyításként szolgálnak.

kaloriabazis.hu , regisztrálsz, megadod az adataidat és hogy mennyit szeretnél fogyni mennyi idő alatt, napi kajádat feltudod vinni meg hogy milyen edzések voltak stb.. Jópofa meg minden, de hát az se teljesen pontos. A profiknak is kikell tapasztalni saját testüket, hogy mire hogy reagálnak és mennyi kaja kell nekik.

2014. ápr. 30. 16:03
 8/16 A kérdező kommentje:

értem, köszönök mindent.

Mentek a zöld kezek :D

2014. ápr. 30. 16:05
 9/16 anonim ***** válasza:
2 hét alatt max 2 kg zsírt tudsz leadni, azzal nem fogsz sokat változni és izmot is veszthetsz, ha nem jó a diétád.
2014. ápr. 30. 17:35
 10/16 *Glissade* ***** válasza:
Te megörűltél!
2014. ápr. 30. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!