Jó ha majdnem minden edzés után izomlázam van?
Figyelt kérdés
Két hónapja edzek, és szerintem már rég hozzá szokott az izmom az edzéshez. Az normális ha az edzésutána enyhe izomlázam van, és másnap is kicsit? ez mit jelent? nem fejlődök vagy mi?2014. ápr. 28. 21:22
1/5 anonim válasza:
Normális, nekem 29 év edzés után is szokott izomlázam lenni. De egyébként nem feltétele a fejlődésnek.
2/5 A kérdező kommentje:
az miért van, hogy csak a bal mellem izomlázas? nem jól csináltam a gyakorlatot, vagy gyengébb a bal mellem?
2014. ápr. 28. 21:27
3/5 anonim válasza:
Lehet, hogy gyengébb, az ember nem szimmetrikus.
4/5 anonim válasza:
akkor fejlődik jól az izom ha izomlázas.
pl: 70 be belanyomsz 8 at akkor miért nyomnál 40 kg ba 8 at ?:O
fejlődik az izmod akkor is de nem kapja meg azt a terhelést amitől jól fejlődne:)
5/5 anonim válasza:
Az izomlaz a ritka edzestol van.
En heti 3x guggolok 5 nehez sorozatot nagy sullyal de nem szokott olyan tipikus labizomlazam lenni. Minimalis izomerzet csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!