Kevés a fehérje?
Hogy lehet kiegészítővel együtt 50-60g csak?! Komolyan kérdezed?
Ha esetleg nagyon kevés pénzből kell megoldanod, ajánlom a RISKA 0,1%-os tejet: mégis 30g fehérje egy literrel, és csak 189Ft.
Ez a HUUUST JO volt :DDDD
A tejes dolgot ne próbáld ki mert ha egy litert megiszol akkor vagy alul vagy felül de kijön.
Nekem, mikor nem volt kess, volt, hogy megittam napi 2 liter tejet is, és nem volt semmi bajom tőle. Mikor másfél litert ittam húzóra, utána volt egy-két fingás, de ennyi. Sosem fosatott. Nagyon embertől függ, ki mennyire érzékeny rá.
Viszont 55 kilósan valszeg ektomorf lehetsz, szóval ha tényleg így van, ehetsz, amit csak találsz, és ezzel azért egyszerűbb a helyzet.
a szénhidrát is ki van számolva. én úgy számoltam ki, hogy napi negyed kiló kenyér. :DD
egyébként nem vagyok ektomorf, csak alacsony. :/ 165cm. tehát ahhoz képest elég jó a súlyom! sokszor nem érem fel a terembe a csigás gépet.. (hátgép) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!