Spartacus edzés előtt milyen más edzés ajánlott?
A Spartacus edzés nagyon nehéz. Tehet ja azt szeretném végezni, akkor előtte egy ideig még mással kellene próbálkoznom. Ti mit ajánlotok?
Aki életében összesen alig csinált meg 15 fekvőt, annak az is komoly teljesítmény.
Általánosban csak az volt elfogadható, amit a tesi tagozat legjobbjai tudtak. Nekem csak mindig azt sulykolták, hogy gyenge vagyok és szar. És örüljek, hogy gyógytesis vagyok, mert a rendes tesin megbuknék. A gimiben meg szart a fejemre a tesi tanár. Soha nem kaptam olyan feladatot, amiben fejlődhetek, vagy amiben sikerélményem lehet.
Az utóbbi néhány évben mutatta meg néhány haverom a sport azon oldalát, amit szeretni vagy élvezni is lehet. Nem másokhoz mértek, hanem magamhoz. Örültek, ha fejlődök, örültek, ha valamit meg tudtam csinálni.
Mostanra jutottam el odáig, hogy tényleg szeretnék kezdeni valamit az erőnlétemmel. Most már szívesen sportolok, persze nem akármit és nem akármennyit.
Komolyabb súlyzós edzésekből köszönöm, nem kérek. A saját testsúlyos edzések felé veszem az irányt. A fegyenc edzéssel és a spartacusszal is csak ismerkedem még. Hosszútávon egyiket sem önmagában szeretném végezni, hanem egymást kiegészítve.
És nem szeretném kihagyni az állóképességet fejlesztő dolgokat sem, mint a futás, úszás, kerékpár. Persze mindegyiket csak amatőr hobbi szinten.
Sokkal szívesebben hasonlítanék a street-workout parkban látható pasikra, mint a konditermekben láthatóakra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!