Hány éves kortól ajánlott konditerembe menni?
Figyelt kérdés
Sokak szerint nem szabad fiatalon, de pl. Jeff Seid 12-13 évesen kezdte el és mégis rendesen fejlődött tovább.2014. febr. 1. 13:20
1/8 anonim válasza:
nem az a baj, hogy fejlődsz-e, hanem hogy mennyire cseszed szét a csontjaid, ízületeid. 14-15 éves kortól, óvatosan szerintem el lehet kezdeni edzeni. A probléma azzal van, hogy ebben az életkorban ez kábé senkinek nem megy, mindenki ész nélkül rángatja a súlyokat, mint egy kretén.
2/8 anonim válasza:
16-17 éves kortól nyugodtan neki lehet fogni.
3/8 anonim válasza:
Én most 15 évesen járok, 12 éves korom óta edzek csak nem kondiba. HA odafigyelsz és tudod mit csinálsz elvileg akármikor el lehet kezdeni
4/8 A kérdező kommentje:
És mit gondoltok erről a jake schellenschlager nevű gyerekről? Eléggé úgy néz ki mint aki visszamaradt a fejlődésben.
2014. febr. 1. 14:29
6/8 anonim válasza:
Hát, mivel súlyemelő elég erős lehet. De 14 évesen nem akkora nagy cucc amit elért külsőre, legalábbbis annyira nem nagy cucc hogy ennyire sztárolják. 14 évesen én is néztem így ki, sőt még jobban..
7/8 anonim válasza:
A gyerek meg csak szimplán alacsony. vannak alacsony emberek.
8/8 anonim válasza:
Szia!
Akár hány éves kortól lehet nincs kikötés.
Én 10 éves vagyok és fél éve járok kondiba.
Először fogyás iránt kerestem fel a konditermet(meg egy ismerősöm ajánlására.).De ebből a végén izom építés lett na meg persze sokat is fogytam.A kondiban azt mondták,hogy a legfiatalabb gyerek aki ebbe a kondiba jár mint én az 8 éves.
Ha elmúltál 8 akkor nyugodtan elmehetsz.Tapasztalatból mondom.Mindenki parázik először,hogy mi lesz,milyen stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!