Mennyi idő alatt látszik ha konditerembe járok?
Figyelt kérdés
13éves vagyok..sokat fogytam ezért a combomon megnyúlott a bőr!!:(most járok majd februártól heti 3x konditerembe.És heti 3x másfél órás edzésre!össze szeretném húzni a nyúlott bőrt!így mennyi időbe fog kb telni?4-5hónap??2014. jan. 29. 21:31
1/5 anonim válasza:
Nem a kondis edzéstől fog a bőröd regenerálódni. Még fiatal vagy, a bőröd hidratált, és rugalmas, nem lesz azzal semmi gond.
2/5 anonim válasza:
13 évesen megnyúlt a bőröd?
13 évesen még nem nagyon fog látszódni, hogy mit edzel, egyszerűen csak sportosabb, szebb, izmosabb tested lesz. Évről évre :)
3/5 A kérdező kommentje:
Igen!Sajnos!Hát azért remélem össze megy valamennyit hogy vékonyabb legyek!köszönöm a válaszokat!;)
2014. jan. 30. 13:22
4/5 anonim válasza:
Idővel a bőröd is alkalmazkodik, főleg fiatal korban, főleg ha eszel állati táplálékot is (zselatint különösen).
5/5 A kérdező kommentje:
Értem!Köszönöm szépen!Azért el megyek..!!://Ártani nem fog!!:DD
2014. jan. 30. 18:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!