Konditerembe járóktól kérdezem, szerintetek gáz ha valaki kardiózás közben tableten filmet néz vagy olvasgat?
Bicikli vagy ellipszistréner használata közben megoldható... nagy ritkán látom h valaki ezt csinálja.
Most vettem egy tabletet de nemtom, veszít valamit hatékonyságból a kardiozás vagy esetleg más ok amiért nem érdemes ilyesmit csinálni? Esetleg a profibbak lenézik? (Tudom h ne törődjek másokkal, de mégis :D)
Köszi
22/F
Csak érdekességképp mondom, én is làttam màr olyan lànyt aki négykézlàb àllva, làbemelgetés közben fb- ozik! Szàmomra is döbbenet, de benne semmi szégyenérzet nem volt, sőt még beszélt is a telón ha kellett.
A bicón rendszeresen olvasnak...
aerob edzésre gondolsz ...
kardiónál pörög a pulzusod mint az állat..nem hogy még filmet nézz
Szerintem, ha edzek.. akkor edzek.
Nem elég a súly, ha közben fb-ozni van kedvem.
Vannak alacsony intenzitású GYÓGYtornák, ott befelé kell figyelni. Nem esélyes, hogy értelmes edzés közben filmezni lehessen.
Hasazás közben.. sem, mert éppen szétszakadnak a hasizmok. Az ilyen laza tekeréseket meg nem értem, amikor már nem is edzés van hanem filmezés, az miért jó.. Akokr legyen egy rövidebb de intenzív edzés, aztán mindenki menjen el moziba :D
Bocs, tényleg aerob edzésre gondoltam. Bár én például így tudtam: sétálás, bicikizés: alacsony intenzitású kardió.
Akkor tévedésben voltam.
Persze nem hasazás vagy fekve nyomás közben akartam, és nemis facebookozni (csak bámulni vmi filmet, v videoklipeket az nem igényel koncentrációt)
Köszi a válaszokat, gondoltam megkérdezem. Főleg csajokat szoktam látni edzeni, és nem tudtam eldönteni, h ez most hülyeség, vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!