Has, de hogyan?
Heló!
Ektomorf testalkatú vagyok,mondhatni vékony,szerintem nem látszik rajtam,hogy zsíros lennék,erek látszanak (vagyis pár)stb...
Olyan problémám lenne a hasammal,hogy nem kockásodik ki.
Tudom,hogy diétázni kell mellé,hisz az dobja ki a hasam,de ektomorfoknak nem ajánlják a diétát,mármint az én esetemben. ( Január óta edzem,64ről-75 kg-ig mentem fel) Szóval ez eseben mi a teendő?
Kis váll-kis derék.. igen vékony voltam,bár ezeknél a testalkatoknál nem vagyok kiigazodva.
Pár infó:
Igazából 54 kg-osan kezdtem el edzeni 15évesen (pont születésnap után kezdtem el) 4 hónapot,abbahagytam és most (16) január óta kezdtem bele újra,azóta tartok itt.
Kezdéskor volt 26-os karom,most 35,5 cm.
A hasam alsó részén valóban van zsír,de 6 kocka látszik ha feszítem,bár nem annyira.
Köszönöm a válaszokat.
Elolvastam ezt a cikket és hát nem is egy Jeff Seidhez hasonló kocka hasat akarok kihozni magamból,csak hogy legyen valami kinézete is a hasamnak.
Egyébként mivel "kicsi" vagyok és nehezebben jön fel a tömeg,így akkor a diétát még hagyom későbbre, a nagyság a célom(betudható esetemben annak,hogy mindig is sovány gyerek voltam és nagy akartam lenni :D ),a has csak olyan "utólagos" cél.
na nembaj,azért kösz a válaszokat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!