Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Has, de hogyan?

Has, de hogyan?

Figyelt kérdés

Heló!

Ektomorf testalkatú vagyok,mondhatni vékony,szerintem nem látszik rajtam,hogy zsíros lennék,erek látszanak (vagyis pár)stb...

Olyan problémám lenne a hasammal,hogy nem kockásodik ki.

Tudom,hogy diétázni kell mellé,hisz az dobja ki a hasam,de ektomorfoknak nem ajánlják a diétát,mármint az én esetemben. ( Január óta edzem,64ről-75 kg-ig mentem fel) Szóval ez eseben mi a teendő?

2014. ápr. 27. 21:13
 1/7 anonim ***** válasza:
Január óta ment rád 11 kg? Akkor nem hinném, hogy ektomorf vagy, csak simán vékony voltál. Ha van már rajtad kellő izomtömeg, akkor diéta kell és aerob edzés, hogy leadd a zsírt a hasadról is. Hiába írod, hogy nem vagy zsíros, de ha nem látszik a hasizom, akkor bizony van rajta zsír.
2014. ápr. 27. 21:19
 2/7 A kérdező kommentje:

Kis váll-kis derék.. igen vékony voltam,bár ezeknél a testalkatoknál nem vagyok kiigazodva.

Pár infó:

Igazából 54 kg-osan kezdtem el edzeni 15évesen (pont születésnap után kezdtem el) 4 hónapot,abbahagytam és most (16) január óta kezdtem bele újra,azóta tartok itt.

Kezdéskor volt 26-os karom,most 35,5 cm.

A hasam alsó részén valóban van zsír,de 6 kocka látszik ha feszítem,bár nem annyira.

2014. ápr. 27. 21:30
 3/7 anonim ***** válasza:
A további kis zsírt is csak diétával tudod leadni. Egyébként sok embernek csak 6 kockája van, genetika, hogy 6 vagy 8.
2014. ápr. 27. 21:32
 4/7 A kérdező kommentje:
Meg persze kajáltam is,igaz nem fullosan és nem is volt méregetve,de próbáltam mindig a legtöbbet kihozni magamból.
2014. ápr. 27. 21:32
 5/7 anonim ***** válasza:
2014. ápr. 27. 21:54
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Elolvastam ezt a cikket és hát nem is egy Jeff Seidhez hasonló kocka hasat akarok kihozni magamból,csak hogy legyen valami kinézete is a hasamnak.

Egyébként mivel "kicsi" vagyok és nehezebben jön fel a tömeg,így akkor a diétát még hagyom későbbre, a nagyság a célom(betudható esetemben annak,hogy mindig is sovány gyerek voltam és nagy akartam lenni :D ),a has csak olyan "utólagos" cél.

na nembaj,azért kösz a válaszokat.

2014. ápr. 27. 22:14
 7/7 anonim ***** válasza:
Én még kösz a lepontozóknak, talán leírhatnák melyik részével nem értenek egyet az írásomban.
2014. ápr. 27. 22:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!