Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hány kilóval nyomhatott fekve...

Hány kilóval nyomhatott fekve Brad Pitt a Harcosok Klubja forgatása idején?

Figyelt kérdés

A legtöbb nő szerint az a tökéletes férfi test, a legendás Brad Pitt - Fight Club test. Ami viszont feltűnt nekem a képeken, hogy a mellizma, bár egyértelműen edzett, de nem túledzett a többihez képest. Nem tudom pontosan megmondani, hogy hány kilóval nyomhatott fekve. Bár én még csak 2 hónapja edzek, de már nekem is van elég mintavételi tapasztalatom, hogy azokat akiket látok edzeni, és látom mennyivel nyomnak fekve, nem meglepő módon egy nagyobb mellizom tartozik a nagyobb súlyokhoz.

Ti akik évek óta jártok esetleg edzőterembe, és nálam sokkal többet láttatok, tudnátok egy becslést adni arra, hogy ezeken a képeken Brad Pitt mennyivel nyomhatott fekve kb.?

[link]

[link]

[link]

[link]

ma 16:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez az alkat csak diéta. Sose értettem mit sztárolnak rajta.
ma 16:18
 2/4 A kérdező kommentje:
Egyértelműen nem csak diéta. Voltam én már csont sovány is, nem voltak ekkora izmaim.
ma 16:19
 3/4 anonim ***** válasza:

"nem voltak ekkora izmaim"

Mekkora? Így szoktak kinézni azok az általános iskolás kölykök, akik 3 hónapja fekőtámaszoznak otthon.

Nyilván azért vagy így eltájolva, mert csak 2 hónapja van valamennyi közöd ehhez a gyúrás dologhoz, de elég szar lehet a kiindulási állapotod, ha már a többedik kérdésben vallasz szerelmet Brad Pitt szétpiált, szérdrogozott teste iránt.

ma 16:31
 4/4 anonim ***** válasza:

1x vmikor régebben volt vele interju vmelyik ilyen late night showba azt ott mondta h izolacios gyakorlatokat csinalt főleg meg sajat test sullyal meg gépekkel tolta de nagyon nem vitte tulzásba a szabad sulyos összetett alap gyakorlatokat meg az edzést 😄

mondta h azert nezett ki igy mert kb alig evett viszont eleg durván rá csuszott az alkoholra meg a fűre meg a bulizasra

ma 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!