Erősödni szeretnék húzódzkodással de megakadtam a fejlődésben. Kaphatnék segítséget?
Először is elnézést ha hosszú lesz csak szeretnék pontos infókat írni mert lehet hogy fontos.
Soha életemben nem sportoltam, majd kicsit el is híztam (pocakosodtam - sörhas). 34 éves vagyok, tavaly megelégeltem a dolgot, erőt vettem magamon. 82 kilós voltam és sikerült lefogynom 5 hónap alatt 67 kilóra - magasságomhoz kb ez már így rendben is van. Nem lettem sovány, van karom, vállam, de az arcom már nem pufi, hasam is egész lapos. Örülök az eredménynek de a sikerből erőt vettem és úgy érzem többre is képes vagyok.
Nincs pénzem kondi teremre vagy speciális étkezésre, viszont vettem egy húzódzkodó rudat. Elejét 1 szabályos felhúzást (nyújtott kartól) se tudtam csinálni, erőlködtem majd 2 hétig abba kellett hagynom a próbálkozást mert meghúzódott a bal karom. Utána újra próbálva már sikerül 1 felhúzás majd 2, 3 és már 10-et tudok csinálni. A gond, hogy ennél nem megy több (10-11). Majdnem minden nap kétszer csinálok 10 húzódzkodást (este fürdés előtt 1x meg napközben változó időpontban 1x) Miben kéne változtatnom hogy tovább fejlődhessek? A 10.-11. húzásnál mindig szenvedek. Vagy fog ez fejlődni csak innen már lassabban? Arra is gondoltam, hogy lehet a levegő vételemmel van a baj mert ugye ezt már nem lehet gyorsan lezavarni, valahogy rendezettebbek kéne levegőt vennem. De hogyan?
Kösz szépen! Ez nagyon jó kis programnak tűnik! :) El is kezdtem "5 ismétléses orosz húzódzkodó programot" (1.nap 5 4 3 2 1) Ha minden igaz a hónap végére menni fog a 12-15 "simán" :) Úgy legyen!
Egyébként nem írja, hogy a sorozatok közt mennyi időt kell hagyni? Vagyis az írja "pár perc". Ez 2-3 kb? Tehát
5 húzás 3perc pihi
4 húzás 3 perc pihi
3 húzás ...
?
Így csináltam, így elég lazán ment az első nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!