Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit szedjek edzés után?

Mit szedjek edzés után?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

170centi és 66 kiló vagyok.Nem a hízós fajta vagyok.A Hasamon van egy kis látható felesleg.

Az a kérdésem lenne hogy mit szedjek,igyak edzés után?Mit érdemes pontosan?

Ja és gyümölcsöt edzés elött v. után egyek? Köszi

2014. ápr. 25. 15:36
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Ha van rá lehetőség akkor edzés után tejsavó fehérje és gyors ch.
2014. ápr. 25. 15:51
 2/16 anonim ***** válasza:

Így van, vegyél proteint és ahhoz tegyél gyors ch-t edzés után. Gyümölcsöt mindegy mikor eszel, ezen nem múlik semmi, az egész napi össz kajabevitel számít, nem csak az edzés előtti-utáni. Egyébként nem tudom mi a célod, de egyszerre nem tudsz zsírt leadni és izmot növelni, mivel az egyikhez szálkásító diéta kell, a másikhoz pedig tömegnövelő étrend.

Olvass sokat, mert így még nem nagyon vagy képben. Ez nem cinkelés, csak jótanács. A sárga kapszulára keress rá.

2014. ápr. 25. 16:58
 3/16 A kérdező kommentje:

Köszi.Hát már olvastam sokat de nekem valamiért nagyon nem áll össze ez az egész fehérje,tömegnövelés,protein stb.:s

A célom az hogy izmosodjak,látszon az izom,zsirt leadni már nem akarok.

Milyen proteint vegyek?És milyen gyors szénhidrátot tegyek hozzá?Ajánlanátok valamit?

2014. ápr. 25. 17:54
 4/16 anonim ***** válasza:

Ár/érték arányban a legjobb a Myprotein Impact Whey-e. Ízesítetlenben is bőven fogyasztható, de ha finnyásabb vagy akkor kb +3e. Ft-ért(5 kilónál) van ízesített is.

Gyors szénhidrátnak pedig ha - ahogy írod - nehezen hízó vagy és esetleg szűkös a keret akkor sima dextróz(szőlőcukor). Egyel jobb megoldás a Carb-F, a csúcskategória pedig a Vitargo. Pénztárca válogatja. :)

2014. ápr. 25. 18:55
 5/16 anonim ***** válasza:
MHN whey vagy Myprotein impact. Ezek jóárasak és kiválóak. Mellé carb-f vagy carbo x.
2014. ápr. 25. 18:56
 6/16 A kérdező kommentje:

Köszi szépen mindenkinek:)

Még annyi lenne hogy ettől nem lessz semmi bajom?Mármint tudom hogy ugy nem káros,de esetleg valami mellékhatás vagy ha csak mittudom én elfogyasztok 1 bödönnel és abbahagyom az nem gáz ugye?

2014. ápr. 25. 19:51
 7/16 A kérdező kommentje:
Oké,semmi utánanéztem.Hülye kérdés volt:)
2014. ápr. 25. 19:56
 8/16 anonim ***** válasza:

Ezek is élelmiszerek, nem károsak. De gyors ch-t (azaz Carb-f, Cabo x, stb) csak edzés után menjen a fehérje mellé, mert napközben nem tanácsos az inzulinszintet csesztetni.

Ha abbahagyod a tápkieget, akkor sincs gond, csak a kiesett fehérje és ch mennyiséget pótolnod kell szilárd kajából. A szervezetnek tök mindegy, hogy te full szilárd kajából vagy tápkiegből viszed egy részét a napi tápanyag-mennyiségnek, lényeg, hogy meglegyen. Remélem így érthető?:)

2014. ápr. 25. 19:57
 9/16 anonim ***** válasza:
Nem. Ha akarod az egész zsák fehérjét is megeheted egyszerre, csak semmi értelme. A gyors szénhidrát azért más, mert az hirtelen megdobja a vércukrot, de ha csak edzés után megy és nem őrült módon(200-300g) akkor nem lehet belőle semmi gond. Mehet 0.5g/kiló mindkettőből edzés végén, ch-ból akár több is ha nehezen hízol, de 1g/kilónál ne tőbb.
2014. ápr. 25. 20:00
 10/16 A kérdező kommentje:
Világos.Köszi:)
2014. ápr. 25. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!